Reducere!

Kit GDPR Site web ONLINE recomandat pentru Aplicatii, Site-uri web, Bloguri si Magazine online pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016 si Legea 190/2018

999 lei 749 lei

Kit GDPR ONLINE reprezinta un cumul de documente recomandat dedicat Aplicatiilor, Site-urilor web, Blogurilor si Magazinelor online pentru a putea fi actualizate astfel incat acestea sa functioneze conform prevederilor legislatiei protectiei datelor cu caracter personal si anume Regulamentul EU 679/2016 – GDPR si Legea 190/2018.

Descriere

Kit GDPR ONLINE reprezinta un cumul de documente recomandat dedicat Aplicatiilor, Site-urilor web, Blogurilor si Magazinelor online pentru a putea fi actualizate astfel incat acestea sa functioneze conform prevederilor legislatiei protectiei datelor cu caracter personal si anume Regulamentul EU 679/2016 – GDPR si Legea 190/2018.

Acesta se poate utiliza pe orice platforma: HTML sau PHP efectiv, WordPress, Joomla, Magento, eCommerce, PrestaShop, Drupal, CMS, Moodle, Concrete, etc.

Kitul GDPR Online este compus din urmatoarele documente:

  • politica de utilizare a fisierelor de tip cookies (include politica, instructiuni de ajustare si nota de informare);
  • politica de procesare a datelor personale (include politica, declaratie si nota de informare);
  • acord de prelucrare date pentru asigurarea relatiei cu furnizorul de servicii de gazduire, servicii de curierat, fisa de intrare in service;
  • masuri tehnice si organizatorice necesare pentru asigurarea conformitatii la prevederile GDPR aplicatia, site-ul web, blogul sau magazinul online, masuri ce acopera si includ:
    • instructiuni, solutii si recomandari┬á pentru jurnalizarea, notificarea, utilizarea si monitorizarea cookieurilor
    • instructiuni, solutii si recomandari┬á pentru adaptarea fomularisticii utilizate
    • recomandari si solutii pentru asigurarea securitatii comunicatiei datelor prin┬áUI interfetele utilizatorilor sau Backend – panoul de administrare ale site-ului web sau aplicatiei sau┬ámagazinului online
    • instructiuni privind asigurarea transparentei, obtinerii consimtamantului, exercitarii drepturilor persoanelor vizate, minimizarea datelor colectate, limitarea accesului la datele detinute, anonimizarea/pseudonimizarea datelor detinute, stergerea datelor care depasesc perioada de retentie;
    • instructiuni pentru realizarea de teste de vulnerabilitate a sistemului ce deserveste siteul, aplicatia sau magazinul online;
    • recomandari si solutii privind distributiile care deserversc sistemele de operare ale serverelor ce asigura gazduirea web;
    • recomandari privind modul de autentificare in panourile de control si comanda al serverului, cPanel-ului, WHM-ului, site-ului web sau aplicatiei sau┬ámagazinului online;
    • recomandari privind modul de autentificare si acces al serverului ce deserveste bazele de date utilizate in UI interfetele utilizatorilor sau de Backend┬áadministrare ale site-ului web sau aplicatiei sau┬ámagazinului online;
    • masuri pentru asigurarea accesului la conexiunile disponibile ale serverului- telnet, ssh, ftps, ftp;
    • masuri privind┬árealizarea┬ácopiilor de rezerva on server si offline;

 

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!
Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a demara procesul de implementare GDPR pentru siteul sau/si activitatea organizatiei dvs.


Achizitia pachetul propus, Kit GDPR Online, va ofera politicile, acordul de procesare date si instructiunile necesare pentru conformarea la GDPR a siteului web, aplicatiei sau magazinului online, indiferent de platforma ( HTML sau PHP efectiv, WordPress, Joomla, Magento, eCommerce, PrestaShop, Drupal, CMS, Moodle, Concrete, etc.), spre deosebire de alte pachete care pornesc de la 150 lei si contin functiile unor module gratuite instalate pe sistemul dvs., daca acesta este WordPress. Un pachet achitionat NU monitorizeaza in timp real fisierele malitioase si nici nu blocheaza IPurile de pe serverul vizat. Cel mai probabil vizeaza instalarea unui plugin care va face acest lucru.


Atat timp cat detineti un site web, o aplicatie pentru telefoanele mobile, un blog sau un magazin online, activitatea companiei intra si sub incidenta urmatoarelor norme legislative:

  • Legea nr.506/2004┬áprivind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
  • Regulamentul European nr. 679┬ádin 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – GDPR)
  • Legea nr. 190/2018┬áprivind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

 

Prin urmare, conform acestor prevederi, operatorii siteurilor web, aplicatiilor sau magazinelor online trebuie:

  • sa poata┬ádemonstra masurile tehnice si oganizatorice intreprinse pentru conformarea la prevederile legislative sub incindenta carora isi desfasoara activitatea;
  • sa asigure protectia si vietii private in comuncatiile electronice; si
  • sa asigure protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Altfel spus, in calitate de detinator al unui site web, blog, site de prezentare, aplicatie pentru telefoane mobile sau magazine online trebuie sa va conformati cadrului legislativ amintit, cu precadere daca acesta: 

  • colecteaza date cu caracter personal (nume, adresa, IP, telefon, etc.) din partea utilizatorilor (vizitatori, utilizatori inregistrati, clienti, operatori ai siteului) prin formulare dedicate (comentarii, contact, asistenta online┬á– chat, reviewuri, comenzi, chestionare, angajari, etc.) sau prin fisiere de tip cookies (adresa de IP, preferinte, etc);
  • utilizeaza┬ásisteme de comunicare directa cu vizitatorii siteului (se pastreaza si monitorizeaza IPurile, paginile accesate, se transfera datele catre terti, etc.);
  • utilizeaza┬áinstrumente ce vizeaza targetarea si remarketingul┬áutilizatorilor (Google Analytics, FB Analytics, etc);
  • utilizeaza┬áinstrumente ce monitorizeaza comportamentului utilizatorilor (Hotjar, Google Analytics, FB Analytics, etc);
  • se utilizeaza┬ádatele preluate impreuna cu alti parteneri (furnizori, unitati de service, companii de curierat, companii de gestiune si dezvoltare site, etc.);
  • se permite sau se ruleaza campanii de marketing (transmiterea de newslettere, infomari, oferte, campanii promotionale sau de fidelizare, etc.);

 

Totodata, conformarea siteului este un pas important in conformitatea la cadrul legislativ prezent, iar acesta trebuie completat cu:

  • denumirea unui DPO – Responsabil cu protectia datelor (intern sau externalizat);
  • adoptarea de politici si proceduri specifice;
  • identificarea, conformarea si jurnalizarea activitatilor de prelucrare date personale;
  • efectuarea de evaluari de impact asupra protectiei datelor procesate (DPIA) si asupra confidentialitatii datelor (PIA);
  • conformarea relatiilor de afaceri cu furnizorii si partenerii;
  • conformarea activitatii structurilor interne efective:
    • departamentul de resurse umane
    • departamentul de vanzari
    • departamentul de relatii cu clientii
    • departamentul de service si garantii
    • departamentul de livrari,
    • departamentul de protectie a datelor,┬áetc.

Pentru solutionarea acestor aspecte si conformarea la GDPR, va recomandam sa apelati la echipa de profesionisti a companiei noastre sau sa utiliziati pachetele predefinite de documente sub forma Kit-urilor GDPR dezvoltate tot de compania noastra, disponibile in Magaziul KitGDPR.


Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.
Un proces corespunzator de implementare GDPR implica adoptarea si stabilirea masurilor tehnice si organizatorice adecvate impuse de GDPR, identificarea, cartografierea si evidenta operatiunilor de prelucrare, precum, stabilirea politicilor si procedurilor interne, precum si realizarea Evaluarilor de Impact DPIA in anumite situatii.

Kiturile prezentate de compania noastra pot asista fara probleme o organizatie care isi aloca minim o persoana pentru a completa, adapta, lista si pune in practica documentatia oferita.

Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra unui proces corespunzator de implementare prevederilor impuse de GDPR, puteti consulta schita atasata prezentului material: Implementare GDPR in 30 de pasi.

Foarte IMPORTANT Materialele sunt precompletate pentru a putea intelege cum sa le completati singuri fara un consultant de specialitate.


Cele mai mari avantaje in alegerea achizitiei acestui pachet sunt

  • disponibilitate permanenta – fara necesitate conxiune la internet – evitand pierderea/expunerea datelor
  • nu exista taxe suplimentare ca in cazul┬ásubscriptiilor lunare
  • evitati situatii neplacute in care puteti pierde activitatile cartografiate din cauza incetarii activitate a unui tert sau indisponibilitatea sau o bresa de securitate care sa va expuna datele

GRATUIT: Toti clientii nostri vor beneficia de UPDATEURI gratuite timp de 18 luni de la achizitia Toolkitului GDPR.

La achizitionarea acestui pachet veti primi Gratuit si pachetul info:

Continut pachet gratuit –┬áPachet INFO – 145┬áfisiere

  • Procedura Control ANSPDCP 2018
  • Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
  • Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
  • DPO Organigrama Externalizat
    DPO Organigrama Intern
    Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
    Info – salarizare DPO
  • Training Curs Initiere in GDPR – Extras
  • Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
  • Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
    Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
  • ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
    ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018
  • Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
    Legea 365 Comertul electronic
    Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
    Legea 506 Prelucrarea datelor personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
    Legea 677 – abgrogata
    Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal
  • Comunicare 07 CE
  • Deciza 2016 1250 UE – Scutul de confidentialitate UE SUA
    Decizia 2001 497 CE
    Decizia 2004 915 CE
    Decizia 2010 87 UE
  • ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
    ANSPDCP – decizie cod conduita
    ANSPDCP – Decizie nr 200 2015
    ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
    ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
    ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
    ANSPDCP – formular anuntare incident securitate
    ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
    ANSPDCP – model plangere alte cazuri
    ANSPDCP – model plangere drept de acces
    ANSPDCP – model plangere drept interventie
    ANSPDCP – model plangere drept opozitie
  • Documente EU wp242 en – data portability
    Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
    Documente EU wp243 ro – DPO
    Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
    Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
    Documente EU wp248 en – DPIA
    Documente EU wp250 en – Personal data breach
    Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
    Documente EU wp251 en – Automated individual decision making
    Documente EU wp253 en – Administrative fines
    Documente EU wp253 ro – Orientari privind aplicarea si stabilirea unor amenzi administrative
    Documente EU wp253 ro – Amenzi
    Documente EU wp259 en – Consimtamant
    Documente EU wp260 en – Transparenta
    Documente EU – amprentarea
    Documente EU – codul european de conduita FEDMA
    Documente EU – comertul electronic
    Documente EU – comunicarile nesolicitate de marketing
    Documente EU – conceptul de data cu caracter personal
    Documente EU – definitia consimtamantului
    Documente EU – exceptiile de la obtinerea consimtamantului pentru cookies
    Documente EU – includerea dreptului la protectia datelor in catalogul drepturilor fundamentale
    Documente EU – interesul legitim
    Documente EU – limitarea scopului
    Documente EU – notificarea incidentelor de securitate a datelor
    Documente EU – obtinerea consimtamantului pentru cookies
    Documente EU – prelucrarea datelor personale in context de munca
    Documente EU – principiul responsabilitatii
    Documente EU – privind datele de evaluare a angajatilor
    Documente EU – protectia datelor copiilor
    Documente EU – publicitatea comportamentala
    Documente EU – relatiile sociale online
    Documente EU – serviciile de autentificare online
    Documente EU – stocarea datelor de trafic in scop de facturare
    Documente EU – supravegherea comunicatiilor electronice la locul de munca
    Documente EU – supravegherea video
    Documente EU – tehnicile de anonimizare
    Documente EU – termenii de operator de date si persoana imputernicita
    Model Politici Google
    71 de INFOGRAFICE

Numarul de pagini si versiunea demonstrativa a acestora poate fi vizualizat in imaginile atasate prodsusului

 

Pentru solutii GDPR sau pachete personalizate de Kituri, Servicii GDPR, Audit sau Consultanta, nu ezitati sa ne contactati si impreuna gasi solutia optima!


Notificare legala

Aceasta descriere precum si continutul documentelor digitale incluse in tool- kit -urile GDPR oferite de Euro Market Solutions srl sau Elmarcont srl sunt protejate de drepturi de autor in temeiul legii nr. 8/1996 si orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezinta contraventie. Ne rezervam dreptul de a solicita despagubiri pentru prejudiciile cauzate.

In calitate de autor, anuntam ca nu permitem reinterpretarea, reproducerea sau copierea partiala sau totala a acestei descrieri precum si a continutul documentelor, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

Pentru evitarea conflictului de interese, prin plasarea comenzii, clientul declara ca pe propria raspundere la data plasarii comenzii nu desfasoara niciun fel de activitate similara activitatilor desfasurate de Euro Market Solutions srl sau Elmarcont srl, incluzand, printre altele, crearea si administrarea unui site/portal/magazin/blog din domeniul legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, prestarea de servicii catre organizatii nationale sau companii private privind implementarea normelor GDPR, crearea, vanzarea sau distribuirea de documente / kituri / seturi / kituri similare prezentului material digital, organizarea de cursuri in domeniul protectiei datelor, crearea si distribuirea de continut (articole, carti, carduri de memorie, stick-uri de memorie, cd-uri, dvd-uri, materiale digitale/tiparite) in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe orice suport, gratuit sau in schimbul unei remuneratii.

Prezentele materiale digitale sunt redactate in scop informativ si nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii 51/1995. In situatia in care Euro Market Solutions srl sau Elmarcont srl constata existenta unui conflict de interese are dreptul sa declare rezilierea/rezolutiunea contractului, urmand ca orice utilizare ulterioara a materialului digital sau a rezultatelor acestuia sa inceteze de la data primirii declaratiei de reziliere/rezolutiune unilaterala pe e-mail.