Reducere!

Kit GDPR Implementare si conformitate – peste 40 fisiere

1.500 lei 1.350 lei

Tool-Kit Implementare GDPR este un cumul de peste 40 de documente furnizate în format editabil DOC, XLS și PDF, prezentate în limba română, fiind completate demonstrativ și evidențiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc să își alinieze modul de lucru și prelucrarea a datelor pesonale, în conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implementând astfel un importat set de măsuri tehnice și organizatorice solicitate de GDPR.

La acest KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.

Descriere

Tool-Kit Implementare GDPR este un cumul de peste 45 de documente furnizate în format editabil DOC, XLS și PDF, prezentate în limba română, fiind completate demonstrativ și evidențiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc să își alinieze modul de lucru și prelucrarea a datelor pesonale, în conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implementând astfel un importat set de măsuri tehnice și organizatorice solicitate de GDPR.

La acest KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.

Kit Implementare GDPR reprezintă instrumentul care nu trebuie să lipsească niciunei organizații care dorește să respecte legislația protecției datelor și să evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate în format editabil, având în componența sa un instrument realizare fluxuri de date personale, formularele de exercitarea a drepturilor persoanelor vizate, declaratiile angajatilor, notificarile si informările privind confidentialitatea, procesarea datelor, supravegherea video cctv, formulare de obținere a cosimțământului, plan de refacere în caz de dezastru, plan de securitate GDPR, politici și documente pentru siteul web, politica de cookeuri, procedura – metodologia dreptului de acces la date, contractul de prelucrare date dintre Operator si Imputernicit, actele aditionale ale anajați, etc.

Kit Implementare GDPR a fost realizat de către o echipă specializată, cu un nivel avasat de exertiză în domeniul protecției datelor cu caracter personal la nivel european, în domeniu juridic și it, alături de traineri specializați cu o vastă experiență profesională. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri și testimoniale pozitive din partea organizațiilor care le-au implementat.

Prețul produsului reflectă nivelul de expertiză al autorilor.


Pentru a realiza individual implementarea cerințelor impuse de Regulamentul European 679/2016, puteți utiliza Kitul de GDPR din care să vă personalizați în final un set de documente adecvate organizației.

Din poziția de specialiști în implementarea cerințelor GDPR, considerăm că NU există soluții universale sau kitul GDPR care să fie achiziționat și care să ofere conformitatea la GDPR prin simpla utilizare a documentelor incluse.

Toolkiturile GDPR puse la dispozitie se adresează companiilor care au experiență în modul de lucru procesual și procedural, care poate gestiona individual un proces de implementare de la A la Z pentru obtinerea unui grad de conformitate la cerințele impuse de legislatia protecției datelor.


NOU: Pentru clienții care achizitionează Setul complet sau minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, în cel mai scurt timp, îl vom realiza/revizui și trimite prin e-mail.

ATENȚIE: Chiar dacă pe piata există și alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile dezvoltate de compania noastră, datorită nivelului de expertiză și a modului în care acestea au fost gândite, doar noi suntem în măsură să vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces, așa cum a fost ele concepute!

BONUS SUPLIMENTAR: Pentru a întelege mai ușor procesul de conformare la Regulamentul General pentru Protecția Datelor, am conceput și vă oferim GRATUIT schema de implementare a GDPR!

Important: După efectuarea plății, produsul va fi disponibil imediat pentru descărcare.

Kit Implementare GDPR este extras din TOOLKIT GDPR COMPLET – ISBN 978-973-0-28082-1

În urma multiplelor solicitări venite din partea cursanților de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protecția datelor personale) desfășurate împreuna cu Catedra Onorifică Internațională ”Jean Bart” – realizată împreună cu Academia Română în 2012, a solicitărilor clienților noștri care au dorit informații despre conformitatea la GDPR, datorită gradului de satisfacție ridicat al clienților pe care i-am asistat și cărora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni în sprijinul companiei / instituției dumneavoastre, am realizat acest Kit Implementare GDPR – set de documente – menit să susțină activitatea organizației în procesul de aliniere la prevederile GDPR, fapt ce va demonstra intreprinderea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal și totodată obținerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evitând expunerea organizației la sancțiuni financiare și de imagine majore.  

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Acest Kit Implementare GDPR a fost realizat pentru a sprijini activitatea organizațiilor care doresc să își păstreze conformitatea la GDPR, care din lipsă de timp și a faptului că data de 25 Mai 2018 a fost depășită și toate organizațiile care procesează date cu caracter personal trebuie să:

  • să aibă desemnat un DPO
  • să întocmească documentație justificativă pentru datele personale prelucrate
  • să țină legătura cu Autoritatea de supraveghere – să consilieze noii angajați
  • să revizuiască clauzele de confidențialitate din contractele de muncă, de prestari servicii, etc


Continut Kit Implementare GDPR – 45 fisiere

  • Plan de refacere in caz de dezastru
  • Plan Securitate GDPR
  • Politica de confidentialiate datelor
  • Politica de prelucrare a datelor
  • Procedura de transfer date in afara SEE
  • Jurnal de cartografiere – Simplu
  • Metodologie Dreptul de acces la date
  • Anexa Confidentialitate CIM
  • Anexa Procesare Data Operator-Imputernicit pt Externalizare-internalizare Furnizori-P
  • Anexa Procesare Date CIM
  • Atributii DPO, Operator, Imputernicit
  • Cartografiere Fluxuri date
  • CCTV Informare Prelucrarea datelor cu caracter personal
  • Cand si cum utilizam Clause contractuale ale UE.png
  • Clauze standard transfer SEE OP-IMP
  • Clauze standard transfer SEE OP-OP
  • Consimtamant Angajati
  • Consimtamant GENERIC v1
  • Consimtamant GENERIC v2
  • Contract de prelucrare date personale Operator – Imputernicit
  • Declaratie accept po op sec BYOND
  • Declaratie accept po op sec Laptop+
  • Declaratie accept po op sec Telefoane
  • Declaratie de Confidentialitate Angajati
  • Declaratie de punere in vedere si obligativitate protectie date angajati – intern
  • Diagrama Schema Logica – Necesitate Dpo GDPR
  • Diagrama Schema Logica Incidente – brese de securitate
  • Formular de dezvaluirea a informatiilor din baza de date
  • Formular de exercitare drepturi persoana vizata
  • Formular de retragere consimtamant
  • Formular de solicitare acces la informatii pers vizata
  • Formular de solicitare acces la informatiilor angajati
  • Formular de solicitare extras la informatii pers vizata
  • Formular de solicitare rectificare date din baza de date – de catre subiect
  • Formular de solicitare stergere din baza de date – de catre subiect
  • PV de distrugere – stergere din baza de date
  • Notificare Angajati privind procesarea datelor personale
  • Notificare Clienti privind protectia datelor A4
  • ONLINE – Securitatea datelor
  • ONLINE – Termeni si conditii – UPDATE
  • Jurnal de cartografiere
  • Politica de confidentialiate datelor
  • Politica de prelucrare a datelor
  • Procedura de transfer date in afara SEE

 

Continut pachet gratuit – Pachet INFO – 145 fisiere

Regulament European 679/2016 – GDPR
Comunicare_07_CE
Deciza 2016-1250 UE privind caracterul adecvat al protectiei oferite de Scutul de confidentialitate UE-SUA
Decizia 2001_497_CE
Decizia 2004_915 _CE
Decizia 2010_87_UE
Ghid Grup de lucru 29 – wp242_en
Ghid Grup de lucru 29 – wp244_en
Ghid Grup de lucru 29 – wp248_en DPIA
Ghid Grup de lucru 29 – wp250_en
Ghid Grup de lucru 29 – wp250rev01
Ghid Grup de lucru 29 – wp251_en
Ghid Grup de lucru 29 – wp253_en
Ghid Grup de lucru 29 – wp253_ro – amenzi
Ghid Grup de lucru 29 – wp259_en – consimtamant – en
Ghid Grup de lucru 29 – wp260_transparenta_en
Legea nr. 677 din 2001
Legea nr. 190 din 2018
Legea nr. 129 din 2018
Model Politici Google
ANSPDCP – Clauze standard ro – decizie_167
ANSPDCP – Decizie_cod_conduita
ANSPDCP – Decizie_nr_200-2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – Model_plangere-alte_cazuri
ANSPDCP – Model_plangere-drept_de_acces
ANSPDCP – Model_plangere-drept_interventie
ANSPDCP – Model_plangere-drept_opozitie
ANSPDCP – Procedura_investigatii_2.07
Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras
DPO Organigrama Externalizat.png
DPO Organigrama Intern.png
Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi


Aplicabilitate

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Puteți descărca o parte din fișiere incluse în kiturile GDPR pentru a vă face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar vă rugam să întelegeți aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost șterse sau înlocuite pentru a proteja aceste documente.

Conținutul prezentelor materiale și/sau a șabloanelor, ghidurilor și a altor materiale conținute de prezentul cumul de documente, nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria răspundere, Euro Market Solutions srl neasumându-și în niciun fel răspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, încluzand, dar fără a se limita la sancțiuni din partea autorităților sau pretenții din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a vă asigura că documentul final utilizat va respecta cerințele legale.

Dacă considerați că nu sunteți fermi convinși de materialul final, vă recomandăm consultarea unui specialist în domeniul GDPR, anterior utilizării acestui document. Sunați chiar acum la 0752 404 328 sau consultați siteul dedicat www.EuroMarket.ro

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit GDPR Implementare si conformitate – peste 40 fisiere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.