Reducere!

Kit GDPR 2021 versiune Complexa cu 14 Kituri GDPR + Curs Incidente Securitate + alte 175 documente si software gratuit

15.000 lei 12.499 lei

Noul Kit GDPR 2021 reprezintă o abordare nouă, fiind actualizat și ajustat la cerințele autorității de supraveghere, precum și prin prisma experienței de GDPR aplicat și include un loc pentru a participa la Cursul Incidente de securitate GDPR și CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Prevenție, Acțiune, Căi de atac  – în valoare de 1.899 lei.  Kit GDPR 2021 cuprinde practic 14 Kituri GDPR.

Pentru a veni în întâmpinarea organizațiilor care doresc să urmeze intern procesul de conformarea a activității și întocmirea documentației necesare pentru a se conforma cu prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, am elaborat un nou Kit GDPR 2021 – versiunea complexa.

Noul Kit GDPR 2021 reprezintă o abordare nouă, fiind actualizate și ajustate la cerințele autorității de supraveghere, precum și prin prisma experienței de GDPR aplicat și include un loc pentru a participa la Cursul Incidente de securitate GDPR și CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Prevenție, Acțiune, Căi de atac  – în valoare de 1.899 lei.

Kit GDPR 2021 cuprinde practic 14 Kituri GDPR ce reprezintă la rândul lor o colecție de documente practice precompletate, prezentate în format editabil care susțin organizațile interesate în procesul de implementare GDPR și asigură un nivel de adecvat de conformitate la prevederile Regulamentului UE 679/2016 și Legea 190/2018.

Atentie! Nu faceti confuzie cu alte “CD-uri” de pe piață: produsul nostru se livreaza electronic imediat și poate fi livrat, dar poate fi livrat și pe DVD/stick.

Achiziționând Kit GDPR 2021, veți descărca o arhivă cu fișiere editabile și adaptabile necesarului dvs., nefiind necesar ca acestea să fie extrase din aplicații sau ”listate” dintr-o altă aplicație, ci pur și simplu sunt fisiere de tip .doc, .docx, .xls, .xlsx, .pptx, .pdf, etc.

Conținut Kit GDPR 2021

În componența sa, Kit GDPR 2021 însumează peste 300 de documente, având încluzând:

  • instrumente de realizare evaluări, de stabilire a bazei de prelucrare,
  • registrele obligatorii GDPR pentru evidența activităților de prelucrare,
  • instrumente de realizare evaluări de impact DPIA,
  • instrumente de realizare evaluări de impact LIA pentru stabilirea bazei de prelucrare,
  • peste 70 de Politici si Proceduri ce reglementează modul de desfășurare a activității GDPR,
  • formulare și cereri,
  • anexe de procesare date personale aferente contractelor existente,
  • acorduri de prelucrare date,
  • contracte operator – împuternicit,
  • informări și note de confidențialitate,
  • infografice reprezentative,
  • instrucțiuni pentru departamentul HR și Financiar – Contabil,
  • manual și materiale de inițiere în GDPR  (pentru management , DPO și angajați),
  • setul de măsuri tehnice și organizatorice necesare conformării (50 pagini),
  • setul de materiale pentru gestionarea solicitărilor persoanelor vizate,
  • set de instrucțiuni și soluții pentru conformarea siteului/magazinului/aplicației web.

Utilizând materialele, sabloanele, documentele și soluțiile incluse in Kit GDPR 2021 organizația va putea implementa măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a asigura și demonstra CONFORMITATEA la prevederile impuse de GDPR, modul în care gestionează și protejează datele cu caracter personal pe care aceasta le prelucrează, asa cum prevedere cadrul legislativa privind protecția datelor personale.

Kit GDPR 2021 cuprinde următoarele 14 Kituri GDPR:

  • Kit AUDIT GDPR- formulare de audit intern privind nivelul de conformitate la GDPR – indisponibil separat
  • Kit Implementare GDPR  – 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de 70 Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de Registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 – 11 fisiere
  • Kit GDPR LIA Evaluare Interese Legitime si Baze de procesare – 6 fisiere
  • Kit GDPR DPIA Evaluare de Impact Asupra Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP
  • Kit GDPR pentru DPO – Kit cu 38 documente, rapoarte, registre si sabloane editabile pentru activitatea DPO conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR HR – pentru departamentul HR – Resurse Umane si pentru departamentul Financiar – Contabil
  • Kit GDPR Informare si Training angajati – 8 fisiere
  • Kit GDPR DSAR – gestionarea solicitarilor persoanelor vizate
  • Kit GDPR pentru Online – Site web / magazin online / aplicatii web
  • Kit GDPR Criza invalidare scut protectie EU – SUA – Evaluare de Impact asupra Protectiei Datelor Personale + Evaluare Interes Legitim
  • Kit GDPR CCTV – supraveghere video
  • Kit de Masuri tehnice si organizatorice pentru implementare (50 pagini)
  • Include Planul de monitorizare conformitate GDPR, Planul DPO si Raportul de activitate DPO

Beneficii suplimentare obținute prin achitionarea Kit GDPR 2021

Nu pierdeți timpul dezvoltând formulare, politici și proceduri! Avem pregătite materialele de care aveți nevoie!
Doar trebuie să le personalizați, adaptați și aplicați pentru a obține un grad de conformitate GDPR ADECVAT!

Documente și materialele GDPR prezentate sunt concepute într-un limbaj simplu și accesibil, fiind precompletate pentru a vă putea permite să le implementați fără ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic.

 

 

Kit GDPR 2021 cu suport în implementare inclus

DA, ați găsit cel mai complex KIT GDPR pentru obținerea unui nivel de conformitate la Reglamentul European 679/2016 – GDPR, însumând peste 300 de documente, dar nu vă speriați. Echipa noastră de specialiști GDPR vă sunt alături și vă asistă la implementarea corect a acestora.

Pentru clienții care achiziționează Kit GDPR 2021, oferim suport la implementare și adaptarea documentelor timp de 30 zile, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, în cel mai scurt timp, îl vom elabora sau revizui și ulterior, îl vom transmite către dvs. prin e-mail.

 

Kit GDPR suport gratuit

 

 

 

 

 

Kit GDPR 2021 – realizat de specialiști cu un nivel adecvat de expertiză

Profită acum de expertiza specialiștilor GDPR:
– peste 300 de fișiere editabile, precompletate
– complet adaptabile și aplicabile
– soluții și măsuri tehnice & organizatorice fără să necesite investiții semnificative

Kit GDPR 2021 au fost realizat de către o echipă specializată GDPR, cu un nivel avasat de exertiză în domeniul protecției datelor cu caracter personal la nivel european, în domeniu juridic și IT, alături de traineri specializați cu o vastă experiență profesională. Kiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri și testimoniale pozitive din partea organizațiilor care le-au implementat.

Prețul produsului reflectă nivelul de expertiză al autorilor.

 

Kit GDPR 2021 – Referințe și portofoliu

Fiind compus din Kiturile GDPR disponibile si elaborate de o echipă specializată GDPR, acestea s-au bucurat de succes si cu onoare ne face placere să vă prezentăm portofoliul nostru de referințe pentru produsele GDPR dezvoltate.

Vizualizați aici Referințele și portofoliul de clienți pentru produse GDPR.

 

 

Kit GDPR 2021 – domeniu de aplicabilitate

Kit GDPR 2021 se aplică pentru companii private, administație publică, unități de învățământ public sau privat (creșă, gradiniță, școală, liceu, colegiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primărie, biserici, companii de pază și protecție, unități sanitare (analize, clinici medicale, spitale, cabinete, etc), instituții guvernamentale, magazine online, întreprinderi mici, corporații, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicații, IT, suport tehnic, organizații nonguvernamentală, fundații, companii de retail, magazine, Gym, Săli de fitness, cluburi sportive, cabinete medicale, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, agenții de turism, agenție imobiliară, companie de construcții, horeca, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Implementarea GDPR intern și reducerea costurilor

Pentru a realiza individual implementarea cerințelor impuse de Regulamentul European 679/2016, puteți utiliza cu succes Kitul GDPR 2021 versiunea COMPLEXA din care să vă personalizați și adaptați în final un set de documente adecvate și măsuri tehnice și organizatorice corespunzătoare activității organizației.

Din poziția de specialiști în implementarea cerințelor GDPR, considerăm că NU există soluții universale sau kitul GDPR care să fie achiziționat și care să ofere conformitatea la GDPR prin simpla achiziție și tipărirea documentelor incluse.

Documentele GDPR puse la dispoziție nu se adresează doar organizațiilor care au experiență în modul de lucru procesual și procedural, fiind necesar doar alocarea unei persoane/echipe pentru gestionarea proces de implementare GDPR de la A la Z, să asigure personalizarea și adaptarea materialelor, instrucțiunilor și măsurilor prezentate, urmând pas cu pas schema de implementare inclusă, pentru obtinerea unui grad de conformitate la cerințele impuse de legislația protecției datelor.

Sunt produse pe piață care promit personalizarea documentației, dar dorim să atagem atenția asupra faptului că personalizarea unui Set de documente GDPR nu implică transpunerea documentației pe foile cu antet ale organizației dumneavoastră, ci ajusatarea acestora la necesarul și activitatea desfășurată de organizație, iar acest lucru poate fi realizat cel mai bine de cineva din interior.

Reduceți costurile chiar astăzi! Utilizati acest Kit GDPR 2021 – versiunea Complexa realizat de specialiști GDPR

Economisiți costurile aferente consultanților GDPR și implementați chiar astăzi măsurile necesare impuse de  GDPR și legislația privind protecția datelor cu caracter personal!

Materialele GDPR incluse in acest Kit vă oferă documentația necesară pentru a implementa intern masurile adecvate pentru a respecta cerințele impuse de GDPR.

Astfel puteti economisi onorariul consultanților de specialitate, iar persoana desemnată sau echipa organizatiei va personaliza si adapta documentația pentru specificul activității pentru implementarea internă a măsurilor necesare pentru a obține un grad satisfăcator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.

 

 

Servicii GDPR suplimentare

NOU: Suplimentar, expertiza specialistilor nostri va sta la dispozitie pentru a va oferi acest Kit GDPR 2021 intr-o formula adaptata si personalizata impreauna cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor si infastructurii IT
  • identificarea fluxurilor de date
  • cartografierea datelor din organizatie
  • masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru conformitate
  • elaborare de politici si proceduri interne
  • documentatia persoanlizata si adaptata la specificul organizatiei si activitatii dvs.
  • registrul de evidenta al operatiunilor de procesare a datelor personale completat
  • instruirea personalului
  • asigurarea consultantei de specialiate din domeniul protectiei datelor personale
  • asigurarea pozitiei de DPO Responsabil cu protectia datelor
  • asistenta, verificari periodice si mentenanta post implementare
  • asistenta in caz de brese sau incidente de securitate asupra datelor personale
  • asistenta in caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP
  • asistenta si desfasurare investigatie in caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturi persoane fizice

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!
Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a demara procesul de implementare GDPR in organizatia dvs.

 


Atenție la produse similare

Chiar dacă pe piață există și alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kit-urile GDPR ale noastre, datorită nivelului de expertiză și modului în care acestea au fost gândite, doar noi vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu prevederile GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației, a întregului proces și multe organizații asistate la conformarea la prevederile GDPR.

Nu vă lăsați pradă celor ce vă vor aborda sub premiza ca va ofera doar strictul necesar pentru a evita birocratia.

Procesul de implementare GDPR implică adoptarea și stabilirea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate impuse de GDPR, identificarea, cartografierea și evidența operațiunilor de prelucrare, precum, stabilirea politicilor și procedurilor interne, precum și realizarea Evaluărilor de Impact DPIA in anumite situatii.

Conformarea superficială la prevederile GDPR poate masca hibe și vulnerabilități care să vă plaseze organizația în spectrul sancționării cu amendă contravențională și măsuri drastice precum suspendarea activităților de prelucrare, practic a activității organizației.

Din acest motiv trebuie să vă gândiți cât valorează activitatea și organizația pe care o reprezentați, pentru ca dacă veți aborda un kit de implementare de 500 lei sau servicii de aliniere de 1.000 lei, s-ar putea să vă treziți doar cu banii dați și niște documente insuficiente. 

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR in 30 pasi.

Important: După efectuarea plății, produsul va fi disponibil imediat pentru descărcare.

 


Kit GDPR 2021 versiunea Complexă – dezvoltare

În urma multiplelor solicitări venite din partea cursanților de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protecția datelor personale) desfășurate împreuna cu Catedra Onorifică Internațională ”Jean Bart” – realizată împreună cu Academia Română în 2012, a solicitărilor clienților noștri care au dorit informații despre conformitatea la GDPR, datorită gradului de satisfacție ridicat al clienților pe care i-am asistat și cărora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni în sprijinul companiei / instituției dumneavoastre, am realizat mai multe Kituri GDPR – seturi de documente – care vor susține activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO, vor demonstra intreprinderea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal și totodată obținerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evitând expunerea organizației la sancțiuni financiare și de imagine majore.  

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Acest KIT GDPR a fost realizat pentru a sprijini activitatea organizațiilor care doresc să își păstreze conformitatea la GDPR, care din lipsă de timp și a faptului că data de 25 Mai 2018 a fost depășită și toate organizațiile care procesează date cu caracter personal trebuie să:

  • să aibă desemnat un DPO
  • să întocmească documentație justificativă pentru datele personale prelucrate
  • să țină legătura cu Autoritatea de supraveghere – să consilieze noii angajați
  • să revizuiască clauzele de confidențialitate din contractele de muncă, de prestari servicii, etc

Suntem permanent la curent cu noutățile legislative și cerințele Autorității de supraveghere, prin urmare, anual dezvoltăm și actualizăm noi versiuni de Kit-uri GDPR pentru organizațiile interesate.

 

 

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Puteți descărca o parte din fișiere incluse în kiturile GDPR pentru a vă face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar vă rugam să întelegeți aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost șterse sau înlocuite pentru a proteja aceste documente.

Conținutul prezentelor materiale și/sau a șabloanelor, ghidurilor și a altor materiale conținute de prezentul cumul de documente, nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria răspundere, Euro Market prin Elmarcont srl neasumându-și în niciun fel răspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, încluzand, dar fără a se limita la sancțiuni din partea autorităților sau pretenții din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a vă asigura că documentul final utilizat va respecta cerințele legale.

Dacă considerați că nu sunteți fermi convinși de materialul final, vă recomandăm consultarea unui specialist în domeniul GDPR, anterior utilizării acestui document. Sunați chiar acum la 0752 404 328 sau consultați siteul dedicat www.EuroMarket.ro

 

 


Instituțiile publice pot comanda cursul prin SCIAP

Pentru institutiile publice, oferim posibilitatea ca comanda ferma sa se realizeze si prin platforma națională de achiziții publice SCIAP. In acest caz va rugam sa ne comunicati si vom lista oferta cu produsele comandate de institutie in catalogul nostru de pe SICAP, urmand ca departamentul de achizitii sa initieze o solicitare de achizitie directa in sistem.

CPV 481700000-0 – Elmarcont srl CIF 18205300

Achizitie Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice

 

Notificare legala

Aceasta descriere precum si continutul documentelor digitale incluse in tool- kit -urile GDPR oferite de Euro Market prin Elmarcont srl sunt protejate de drepturi de autor in temeiul legii nr. 8/1996 si orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezinta contraventie. Ne rezervam dreptul de a solicita despagubiri pentru prejudiciile cauzate.

In calitate de autor, anuntam ca nu permitem reinterpretarea, reproducerea sau copierea partiala sau totala a acestei descrieri precum si a continutul documentelor, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

Pentru evitarea conflictului de interese, prin plasarea comenzii, clientul declara ca pe propria raspundere la data plasarii comenzii nu desfasoara niciun fel de activitate similara activitatilor desfasurate de Euro Market prin Elmarcont srl, incluzand, printre altele, crearea si administrarea unui site/portal/magazin/blog din domeniul legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, prestarea de servicii catre organizatii nationale sau companii private privind implementarea normelor GDPR, crearea, vanzarea sau distribuirea de documente / kituri / seturi / kituri similare prezentului material digital, organizarea de cursuri in domeniul protectiei datelor, crearea si distribuirea de continut (articole, carti, carduri de memorie, stick-uri de memorie, cd-uri, dvd-uri, materiale digitale/tiparite) in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe orice suport, gratuit sau in schimbul unei remuneratii.

Prezentele materiale digitale sunt redactate in scop informativ si nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii 51/1995. In situatia in care Euro Market prin Elmarcont srl constata existenta unui conflict de interese are dreptul sa declare rezilierea/rezolutiunea contractului, urmand ca orice utilizare ulterioara a materialului digital sau a rezultatelor acestuia sa inceteze de la data primirii declaratiei de reziliere/rezolutiune unilaterala pe e-mail.

 

S-ar putea să-ți placă și…