Publicat pe

Descarcare resurse gratuite documente GDPR

V─â prezent─âm ├«n continuare o list─â de documente GDPR utile ├«n aplicarea legisla╚Ťiei privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal, precum ╚Öi un set de documente demonstrative ce sunt incluse in Kiturile GDPR Documente GDPR informative gratuite Schema procesului de implementare GDPRANSPDCP procedur─â investiga╚Ťii ╚Öi control GDPR pentru protectia datelor caracter conform GDPRText original cu cuprins…

Read more

Publicat pe

Legea 677/2001 – ABROGATA

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Grup Lucru Articol 29 – WP253 – Instituirea de sanctiuni si amenzi administrative

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Grup Lucru Articol 29 – WP245 – Scutul de confidentialitate EU-USA (ro)

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Formular de anuntare bresa/incident securitate la ANSPDCP

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Formular de anuntare DPO la ANSPDCP

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Formular de depunere plangere/petitie/reclamatie la ANSPDCP pentru incalcarea GDPR

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Masuri tehnice si organizatorice recomandate pentru conformare la GDPR

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Text original cu cuprins Legea 190/2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

Text original cu cuprins Regulament European 679/2016 GDPR – RGPD

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more

Publicat pe

ANSPDCP procedur─â investiga╚Ťii ╚Öi control GDPR pentru protectia datelor caracter conform GDPR

Din colec╚Ťia gratuit─â de documente specifice GDPR pe care le punem la dispozi╚Ťie GRATUIT persoanelor interesate, v─â prezent─âm materialul ata╚Öat mai jos. Acest document este prezentat ca scop orientativ ╚Öi informativ pentru realizarea asistarea organiza╚Ťiei dvs. ├«n prcesul de implementare ╚Öi conformitate a Regulamentul European 679/2016 cu privire la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi…

Read more