Reducere!

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil

2.500 lei 2.250 lei

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil reprezinta instrumentul care nu trebuie sa lipseasca niciunei organizatii care doreste sa respecte legislatia protectiei datelor si sa evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate in format editabil, avand in componenta sa un instrumentele necesare pentru asigurarea functionarii corespunzatoare a departamentului de HR – Resurse umane si a departamentului Finanaciar – Contabil.

La acest KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.

Descriere

ToolKit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil conform cu Regulamentul EU 679/2016 este un cumul de documente furnizate in format editabil XLS, DOC, PDF, prezentate in limba romana, fiind completate demonstrativ si evidentiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc sa isi alinieze modul de lucru si prelucrarea a datelor pesonale, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implementand astfel un importat set de masuri tehnice si organizatorice solicitate de GDPR.

La acest KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil reprezinta instrumentul care nu trebuie sa lipseasca niciunei organizatii care doreste sa respecte legislatia protectiei datelor si sa evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate in format editabil, avand in componenta sa un instrumentele necesare pentru asigurrea functionarii corespunzatoare a departamentului de HR – Resurse umane si a departamentului Finanaciar – Contabil.

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil a fost realizat de catre o echipa specializata, cu un nivel avasat de exertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal la nivel european, in domeniu juridic si it, alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta profesionala. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri si testimoniale pozitive din partea organizatiilor care le-au implementat.

Pretul produsului reflecta nivelul de expertiza al autorilor.


NOU: Pentru clienții care achizitionează Setul complet sau minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, în cel mai scurt timp, îl vom realiza/revizui și trimite prin e-mail.

ATENȚIE: Chiar dacă pe piata există și alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile dezvoltate de compania noastră, datorită nivelului de expertiză și a modului în care acestea au fost gândite, doar noi suntem în măsură să vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces, așa cum a fost ele concepute!

BONUS SUPLIMENTAR: Pentru a întelege mai ușor procesul de conformare la Regulamentul General pentru Protecția Datelor, am conceput și vă oferim GRATUIT schema de implementare a GDPR!

Important: După efectuarea plății, produsul va fi disponibil imediat pentru descărcare.

KIT Registre obligatorii GDPR este extras din TOOLKIT GDPR COMPLET – ISBN 978-973-0-28082-1

Utilizarea si aplicarea acestui Kit GDPR va sustine organizatia dvs. pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care le detineti sau le prelucrati pentru conformitatea la Regulamentul European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.


In urma multiplelor solicitari venite din partea cursantilor la cursurile de formare ca DPO, a clientilor nostri care au solicitat informatii despre alinierea la GDPR, datorita gradului de satisfactie ridicat al clientilor carora le-am implementat GDPR si pentru a veni in sprijinul companiei / institutiei dumneavoastra, am realizat mai multe ToolKituri GDPRseturi de documente – care vor sustine activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO  – Responsabil cu protectia datelor personale, vor demonstra intreprinderea de masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal si totodata obtinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evitand expunerea organizatiei la sanctiuni financiare si de imagine majore.

Toolkiturile GDPR sunt concepute intr-un limbaj simplu si accesibil, fiind precompletate pentru a va putea permite sa le implementati fara ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic. Aceste Kituri GDPR au fost realizare de catre o echipa specializata, cu un nivel avasat de exertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe plan european, in domeniu juridic si it, alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta profesionala. Toolkiturile s-au bucurat de aprecieri si testimoniale pozitive din partea organizatiilor care le-au implementat.


Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale


Cele mai mari avantaje in alegerea achizitiei acestui pachet sunt

  • disponibilitate permanenta – fara necesitate conxiune la internet – evitand pierderea/expunerea datelor
  • nu exista taxe suplimentare ca in cazul subscriptiilor lunare
  • evitati situatii neplacute in care puteti pierde activitatile cartografiate din cauza incetarii activitate a unui tert sau indisponibilitatea sau o bresa de securitate care sa va expuna datele

Continut Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil

  • documentatia necesara pentru departmentul de resurse umane acoperind angajatii actuali cat si candidatii pentru posturile vacante
  • documentatia necesara pentru departamentul financiar – contabil acoperind modul de gestionare si intocmire a documentatiei fiscal-contabile din cadrul organizatiilor

 

Continut pachet gratuit – Pachet INFO – 145 fisiere

Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras

Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea datelor personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016 1250 UE – Scutul de confidențialitate UE SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200 2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular anuntare incident securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere alte cazuri
ANSPDCP – model plangere drept de acces
ANSPDCP – model plangere drept interventie
ANSPDCP – model plangere drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orientări privind aplicarea și stabilirea unor amenzi administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul european de conduita FEDMA
Documente EU – comertul electronic
Documente EU – comunicarile nesolicitate de marketing
Documente EU – conceptul de data cu caracter personal
Documente EU – definitia consimtamantului
Documente EU – exceptiile de la obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – includerea dreptului la protectia datelor in catalogul drepturilor fundamentale
Documente EU – interesul legitim
Documente EU – limitarea scopului
Documente EU – notificarea incidentelor de securitate a datelor
Documente EU – obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – prelucrarea datelor personale in context de munca
Documente EU – principiul responsabilitatii
Documente EU – privind datele de evaluare a angajatilor
Documente EU – protectia datelor copiilor
Documente EU – publicitatea comportamentala
Documente EU – relatiile sociale online
Documente EU – serviciile de autentificare online
Documente EU – stocarea datelor de trafic in scop de facturare
Documente EU – supravegherea comunicatiilor electronice la locul de munca
Documente EU – supravegherea video
Documente EU – tehnicile de anonimizare
Documente EU – termenii de operator de date si persoana imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi


Aplicabilitate

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Puteți descărca o parte din fișiere incluse în kiturile GDPR pentru a vă face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar vă rugam să întelegeți aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost șterse sau înlocuite pentru a proteja aceste documente.

Conținutul prezentelor materiale și/sau a șabloanelor, ghidurilor și a altor materiale conținute de prezentul cumul de documente, nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria răspundere, Euro Market Solutions srl neasumându-și în niciun fel răspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, încluzand, dar fără a se limita la sancțiuni din partea autorităților sau pretenții din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a vă asigura că documentul final utilizat va respecta cerințele legale.

Dacă considerați că nu sunteți fermi convinși de materialul final, vă recomandăm consultarea unui specialist în domeniul GDPR, anterior utilizării acestui document. Sunați chiar acum la 0752 404 328 sau consultați siteul dedicat www.EuroMarket.ro

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.