Reducere!

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil

2.500 lei 2.250 lei

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil reprezinta instrumentul care nu trebuie sa lipseasca niciunei organizatii care doreste sa respecte legislatia protectiei datelor si sa evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate in format editabil,┬áavand in componenta sa un instrumentele necesare pentru asigurarea functionarii corespunzatoare a departamentului de HR – Resurse umane si a departamentului Finanaciar – Contabil.

La acest KIT ve╚Ťi primi GRATUIT┬á Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.

Descriere

ToolKit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil conform cu Regulamentul EU 679/2016┬áeste un cumul de documente furnizate in format editabil XLS, DOC, PDF, prezentate in limba romana, fiind completate demonstrativ si evidentiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc sa isi alinieze modul de lucru si prelucrarea a datelor pesonale, in conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implementand astfel un importat set de masuri tehnice si organizatorice solicitate de GDPR.

La acest KIT ve╚Ťi primi GRATUIT┬á Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil reprezinta instrumentul care nu trebuie sa lipseasca niciunei organizatii care doreste sa respecte legislatia protectiei datelor si sa evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate in format editabil,┬áavand in componenta sa un instrumentele necesare pentru asigurrea functionarii corespunzatoare a departamentului de HR – Resurse umane si a departamentului Finanaciar – Contabil.

Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil a fost realizat de catre o echipa specializata, cu un nivel avasat de┬áexertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal la nivel european, in domeniu┬ájuridic si it, alaturi de┬átraineri specializati cu o vasta experienta profesionala. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri si testimoniale pozitive din partea organizatiilor care le-au implementat.

Pretul produsului reflecta nivelul de expertiza al autorilor.


Faceti economie! chiar astazi! Utilizati acest Kit GDPR realizat de Euro Market Solutions

Implementati chiar astazi masurile necesare impuse de  GDPR si legislatia privind protectiei datelor cu caracter personal!

Kiturile GDPR de documente, registre si sabloane elaborate de compania noastra va ofera documentatia necesara pentru a implementa intern cerintele impuse de GDPR.

Astfel puteti economisi onorariul consultantilor de specialitate, iar echipa organizatiei dvs. va personaliza si adapta documentatia pentru specificul activitatii pentru implementarea interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


NOU: Suplimentar, expertiza specialistilor nostri va sta la dispozitie pentru a va oferi acest Kit GDPR intr-o formula adaptata si personalizata impreauna cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor si infastructurii IT
  • identificarea fluxurilor de date
  • cartografierea datelor din organizatie
  • masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru conformitate
  • elaborare de politici si proceduri interne
  • documentatia persoanlizata si adaptata la specificul organizatiei si activitatii dvs.
  • registrul de evidenta al operatiunilor de procesare a datelor personale completat
  • instruirea personalului
  • asigurarea consultantei de specialiate din domeniul protectiei datelor personale
  • asigurarea pozitiei de DPO Responsabil cu protectia datelor
  • asistenta, verificari periodice si mentenanta post implementare
  • asistenta in caz de brese sau incidente de securitate asupra datelor personale
  • asistenta in caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP
  • asistenta si desfasurare investigatie in caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturi persoane fizice

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!
Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a demara procesul de implementare GDPR in organizatia dvs.

Incepand cu luna Iulie 2019, Autoritatea de supraveghere din Romania, A.N.S.PD.C.P.  a aplicat sanctiuni prin amenzi pe care le-a facut publice: 130.000 euro unei banci, 15.000 euro unui hotel, 3.000 euro unui site care oferea produse GDPR.

Autoritatea a programat si demarat aproape 400 de controale inopinate la entitatile publice si private in care vor si au fost verificate masurile intreprinse, modul in care se realizeaza procesare si este asigurat protectia si confidentialitatea datelor detinute conform Procedurii de efectuare a investigatiilor nr. 161/09.10.2018 si in baza Legii 190/2018

interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


Va prezentam in continuare prevederile din Regulamentul EU 679/2016

(78) Protectia drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal necesita adoptarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru a se asigura indeplinirea cerintelor din prezentul regulament. Pentru a fi in masura sa demonstreze conformitatea cu prezentul regulament, operatorul ar trebui

  • sa adopte politici interne si
  • sa puna in aplicare masuri care sa respecte in special principiul protectiei datelor incepand cu momentul conceperii si cel al protectiei implicite a datelor.

NOU: Pentru clientii care achizitioneaza minim 3 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar daca veti avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui si trimite prin e-mail. 

ATENTIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care contin documente preluate din Kiturile noastre, datorita nivelului de expertiza si modului in care acestea au fost gandite, doar noi va putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect si conform cu GDPR, avantajul de care veti beneficia fiind faptul ca noi avem o imagine de ansamblu asupra documentatiei si a intregului proces

Nu v─â l─âsa╚Ťi prad─â celor ce v─â vor aborda sub premiza ca va ofera doar strictul necesar pentru a evita birocratia.

Procesul de implementare GDPR┬áimplic─â adoptarea ╚Öi stabilirea m─âsurilor tehnice ╚Öi organizatorice adecvate impuse de GDPR, identificarea, cartografierea ╚Öi eviden╚Ťa opera╚Ťiunilor de prelucrare, precum, stabilirea politicilor ╚Öi procedurilor interne, precum ╚Öi realizarea Evalu─ârilor de Impact DPIA in anumite situatii.

Conformarea superficial─â la prevederile GDPR poate masca hibe ╚Öi vulnerabilit─â╚Ťi care s─â v─â plaseze organiza╚Ťia ├«n spectrul sanc╚Ťion─ârii cu amend─â contraven╚Ťional─â ╚Öi m─âsuri drastice precum suspendarea activit─â╚Ťilor de prelucrare, practic a activit─â╚Ťii organiza╚Ťiei.

Din acest motiv trebuie s─â v─â g├óndi╚Ťi c├ót valoreaz─â activitatea ╚Öi organiza╚Ťia pe care o reprezenta╚Ťi, pentru ca dac─â ve╚Ťi aborda un kit de implementare de 500 lei sau servicii de aliniere de 1.000 lei, s-ar putea s─â v─â trezi╚Ťi doar cu banii da╚Ťi ╚Öi ni╚Öte documente insuficiente.┬á

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR.

Important: Dup─â efectuarea pl─â╚Ťii, produsul┬áva fi disponibil┬áimediat pentru desc─ârcare.

KIT Registre obligatorii GDPR┬áeste extras din TOOLKIT GDPR COMPLET – ISBN 978-973-0-28082-1

Utilizarea si aplicarea acestui Kit GDPR va sustine organizatia dvs. pentru a putea demonstra instituirea si aplicarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare menite sa gestioneze si sa protejeze datele cu caracter personal pe care le detineti sau le prelucrati pentru conformitatea la Regulamentul European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.


In urma multiplelor solicitari venite din partea cursantilor la cursurile de formare ca DPO, a clientilor nostri care au solicitat informatii despre alinierea la GDPR, datorita gradului de satisfactie ridicat al clientilor carora le-am implementat GDPR┬ási pentru a veni in sprijinul companiei / institutiei dumneavoastra, am realizat mai multe ToolKituri GDPRseturi de documente┬á– care vor sustine activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO┬á┬á– Responsabil cu protectia datelor personale, vor demonstra intreprinderea de masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protectia datelor cu caracter personal si totodata┬áobtinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evitand expunerea organizatiei la sanctiuni financiare si de imagine majore.

Toolkiturile GDPR sunt concepute intr-un limbaj simplu si accesibil, fiind precompletate pentru a va putea permite sa le implementati fara ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic. Aceste Kituri GDPR au fost realizare de catre o echipa specializata, cu un nivel avasat de exertiza in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe plan european, in domeniu juridic si it, alaturi de traineri specializati cu o vasta experienta profesionala. Toolkiturile s-au bucurat de aprecieri si testimoniale pozitive din partea organizatiilor care le-au implementat.


Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale


Cele mai mari avantaje in alegerea achizitiei acestui pachet sunt

  • disponibilitate permanenta – fara necesitate conxiune la internet – evitand pierderea/expunerea datelor
  • nu exista taxe suplimentare ca in cazul┬ásubscriptiilor lunare
  • evitati situatii neplacute in care puteti pierde activitatile cartografiate din cauza incetarii activitate a unui tert sau indisponibilitatea sau o bresa de securitate care sa va expuna datele

Continut Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil

  • documentatia necesara pentru departmentul de resurse umane acoperind angajatii actuali cat si candidatii pentru posturile vacante
  • documentatia necesara pentru departamentul financiar – contabil acoperind modul de gestionare si intocmire a documentatiei fiscal-contabile din cadrul organizatiilor

 

Continut pachet gratuit –┬áPachet INFO – 145 fisiere

Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras

Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea datelor personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016 1250 UE – Scutul de confiden╚Ťialitate UE SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200 2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular anuntare incident securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere alte cazuri
ANSPDCP – model plangere drept de acces
ANSPDCP – model plangere drept interventie
ANSPDCP – model plangere drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orient─âri privind aplicarea ╚Öi stabilirea unor amenzi administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul european de conduita FEDMA
Documente EU – comertul electronic
Documente EU – comunicarile nesolicitate de marketing
Documente EU – conceptul de data cu caracter personal
Documente EU – definitia consimtamantului
Documente EU – exceptiile de la obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – includerea dreptului la protectia datelor in catalogul drepturilor fundamentale
Documente EU – interesul legitim
Documente EU – limitarea scopului
Documente EU – notificarea incidentelor de securitate a datelor
Documente EU – obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – prelucrarea datelor personale in context de munca
Documente EU – principiul responsabilitatii
Documente EU – privind datele de evaluare a angajatilor
Documente EU – protectia datelor copiilor
Documente EU – publicitatea comportamentala
Documente EU – relatiile sociale online
Documente EU – serviciile de autentificare online
Documente EU – stocarea datelor de trafic in scop de facturare
Documente EU – supravegherea comunicatiilor electronice la locul de munca
Documente EU – supravegherea video
Documente EU – tehnicile de anonimizare
Documente EU – termenii de operator de date si persoana imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi


Aplicabilitate

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Pute╚Ťi desc─ârca o parte din fi╚Öiere incluse ├«n kiturile GDPR pentru a v─â face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar v─â rugam s─â ├«ntelege╚Ťi aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost ╚Öterse sau ├«nlocuite pentru a proteja aceste documente.

Con╚Ťinutul prezentelor materiale ╚Öi/sau a ╚Öabloanelor, ghidurilor ╚Öi a altor materiale con╚Ťinute de prezentul cumul de documente, nu reprezint─â o consulta╚Ťie juridic─â ├«n sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria r─âspundere, Euro Market Solutions srl neasum├óndu-╚Öi ├«n niciun fel r─âspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, ├«ncluzand, dar f─âr─â a se limita la sanc╚Ťiuni din partea autorit─â╚Ťilor sau preten╚Ťii din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a v─â asigura c─â documentul final utilizat va respecta cerin╚Ťele legale.

Dac─â considera╚Ťi c─â nu sunte╚Ťi fermi convin╚Öi de materialul final, v─â recomand─âm consultarea unui specialist ├«n domeniul GDPR, anterior utiliz─ârii acestui document.┬áSuna╚Ťi chiar acum la 0752 404 328 sau consulta╚Ťi siteul dedicat www.EuroMarket.ro

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit GDPR HR Resurse Umane & Financiar – Contabil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.