Reducere!

Curs de Incidente de securitate GDPR și CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Prevenție, Acțiune, Căi de atac

1.499 lei 1.199 lei

Curs Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Prevenție, Acțiune, Căi de atac (Brese de securitate GDPR / Incidente Securitate GDPR) se prezinta ca un curs inter-disciplinar si preponderent practic ce se incadreaza in recomandarea Comisiei Europene pentru ”long life learning education” – invatare continua pe tot parcursul vietii, abordând prevederile legislației de securitate informatică și de protecție a datelor cu caracter personal, Regulamentul EU 679/2018 GDPR și Regulament EU 881/2019 CyberSecurity 

Descriere

Curs certificat de formare si specializare DPO conform cu GDPR

Catedra Internationala Onorifica ”Jean Bart” (CIO-SUERD) a fost creata in parteneriat cu Academia Romana, in anul 2012, si cu amabilul sprijin in favoarea internationalizarii noilor abordari educationale din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii si ca Fundatia EUROLINK-Casa Europei, care a initiat-o, este si Membra a Retelei European Network for Education and Training (Germania).

Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Prevenție, Acțiune, Căi de atac (Brese de securitate GDPR / Incidente Securitate GDPR) se prezinta ca un curs inter-disciplinar si preponderent practic ce se incadreaza in recomandarea Comisiei Europene pentru ”long life learning education” – invatare continua pe tot parcursul vietii, abordând prevederile legislației de securitate informatică și de protecție a datelor cu caracter personal, Regulamentul EU 679/2018 GDPR și Regulament EU 881/2019 CyberSecurity.

Învață acum cum să aperi sistemul informatic și să gestionezi breșele de securitate GDPR

Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity vă instruiește pentru a putea preveni și combate breșele sau incidentele de securitate GDPR și vă oferă toate informațiile necesare pentru gestionarea relației cu Autoritatea de Supraveghere A.N.S.P.D.C.P., prezintă indicații cu privire la formularea răspunsurilor la solicitările autorității, modalități de contestare și căi de atac. De asemenea, sunt prezentate noțiuni de CyberSecurity, legislație, obligații și sancțiuni, soluții și aplicații software, decriptoare ransome, moduri de operare și de atac, metode și recomandări de prevenție, testare și fortificare a sistemului informatic. Siguranța cibernetică eficientă reduce riscul atacurilor și protejează împotriva exploatării neautorizate a sistemelor, a rețelelor și a tehnologiilor, protejând astfel datele cu caracter personal, de afaceri sau sensibile deținute de organizație. Abordând soluțiile propuse puteți demonstra conformitatea la prevederile legislative.

Cursul propus este structurat în 4 module pe durata a 4 zile, încheindu-se cu evaluarea asimilării materiei și emiterea certificatului de absolvire:

  • CyberSecurity
  • Incidente de securitate GDPR
  • Autorități pentru aplicarea GDPR & CyberSecurity
  • Laborator – programe și documente practice și tehnice

Intrarea în vigoare a Regulamentului UE de CyberSecurity și a Regulamentului UE pentru Protecția Datelor Personale (GDPR) în România, ca și în celelalte State Membre UE, fiind însoțit de Legea 190/2018 și Regulamentul EU 881/2019, este de natură să impună tuturor managerilor de instituții și organizații, un nou set de reguli care le impune să își desfășoare activitatea la un standard ridicat de securitate.

Mai mutle detalii regăsiți în josul paginii.

Cum ne conformăm la aceste reglementări noi?

Acestea întăresc legislația privind protecția datelor personale cetățenilor europeni și a măsurilor de securitate ce trebuie adoptate de organizații. Având în vedere căci în ultima perioadă, atacurile cibernetice sunt din ce în ce mai spectaculoase în cifre și magnitudine și, bineînțeles, au un impact major asupra datelor cu caracter personal și populației, noul Regulament de CyberSecurity – Regulamentul EU 881/2019 intrat în vigoare la data de 27.06.2019 cu aplicabilitate și în România, ce vine ca un sprijin real pentru organizații.
Important
Prin participarea angajaților la acest curs, instituția/compania va putea demonstra conformitatea cu Art. 39 alin (1) lit. b) și îndeplinirea prevederilor Art. 32, 33, 34 și 38 din Regulamentul EU 679/2016 – GDPR.

Ce este CyberSecurity?

CyberSecurity constă în tehnologii, procese și controale menite să protejeze sistemele, rețelele, programele, dispozitivele și datele de atacurile cibernetice.

Implementarea și conformarea la prevederile GDPR a fost și încă este o adevărată provocare pentru toate instituțiile și organizațiile din sectorul public și din mediul privat care trebuie să fie pregătite în orice moment pentru a demonstra conformitatea cu legislația din domeniul protecției datelor cu caracter personal și a securității informatice fizice și cibernetice.

În perioada 2018-2019 la Autoritatea de supraveghere națională au fost raportate 391 de incidente de securitate GDPR, care s-au soldat cu 391 de investigații din partea ANSPDCP.
La nivel european, numărul incidentelor de securitate GDPR raportate a fost mult mai mare, inclusiv numărul amenzilor aplicate, pornind de la mii de euro al zeci de milioane de euro.
Peste ocean, orașul Baltimore – USA, din cauza unei acțiuni de tip ransomware, a suferit prejudicii de 18 Milioane de dolari.
În Europa există o persoană care a fost condamnată la închisoare cu executare pentru o încălcare a GDPR. 

În acest context, venim în sprijinul dvs. pentru a putea evita sancțiunile financiare uriașe ce pot fi atrase de astfel de evenimente neplăcute și vă prezentăm cea mai înțeleaptă modalitate pentru a preveni și combate incidentele de securitate fizice sau cibernetice și de a gestiona relația cu autoritățile și persoanele vizate.

 

”În procesul de implementare a economiei și societății digitale, măsurile de securitate cibernetică cresc în complexitate, în consumul de resurse și în ritmul de inovare. România are planuri ambițioase de implementare a tehnologiei 5G și de adopție de noi tehnologii și concepte cum sunt cloud computing, Internetul Lucrurilor, orașe inteligente, dezvoltarea comerțului electronic. În contextul evoluției tehnologice accelerate, vom prioritiza activitățile dedicate securității cibernetice ca element esențial pentru creșterea economică, prin întărirea cooperării internaționale, dezvoltarea abilităților și competențelor naționale în domeniu, protecția infrastructurilor critice, investiții în elemente de securitate informatică, susținerea antreprenoriatului digital și îmbunătățirea rezilienței la incidente cibernetice”, a declarat Alexandru Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale la cea de-a IX-a ediție a conferinței “CYBER WEEK” din 24-26 iunie 2019.

Vă invităm să nu întârziați și să profitați chiar acum de oferta programului de formare, consiliere și sprijin furnizat de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD) cu sprijinul tehnic și logistic al Euro Market Solutions. Certificarea absolvenților este asigurată prin CIO-SUERD, proiect în parteneriat cu Academia Română, fondat în anul 2012, proiect ce se bucură de un număr de peste 750 de absolvenți.

Implementarea GDPR a fost și încă este, o adevărată provocare pentru toate instituțiile și organizațiile din sectorul public și din mediul privat care vor trebui să fie pregătite în a asigura conformitatea cu legislația destul de complicată din domeniul protecției datelor cu caracter personal și a securității informatice fizice și cibernetice.

Conform prevederilor Art. 4 alin. 12 din Regulamentul European 679/2016 – GDPR, încălcarea securității datelor cu caracter personal este definita ca o încălcare a securității care duce, în mod accidental sau ilegal, la distrugerea, pierderea, modificarea, sau divulgarea neautorizată a datelor cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate într-un alt mod, sau la accesul neautorizat la acestea.

Conform Barometrului de risc prezentat de Grupul Allianz pentru anul 2019, cu privire la cercetările anuale concentrate asupra riscurilor ce amenință afacerile, există două mari amenințări Întreruperea activității ce depășește 3 milioane de dolari și pe locul secund sunt Incidentele cibernetice, ce generează pierderi anuale de 600 Miliarde de dolari.

Datorita amplorii atacurilor cibernetice, în data de la 2 mai 2019, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, prin Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, a lansat numărul unic 1911, apelabil din toate rețelele, la care pot fi raportate incidentele de securitate cibernetică de către persoane fizice, juridice și instituții publice, oferindu-li-se prin Call Center o asistență primară și consiliere pentru diagnosticare și remediere.

În cadrul evenimentului „Bucharest CyberDrill” desfășurat în perioada 27-31 mai 2019, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, domnul Alexandru Petrescu, afirma: ”Atacurile cibernetice prejudiciază anual economia globală cu 400 miliarde euro, iar impactul economic al criminalității cibernetice a crescut de cinci ori din 2013, fiind considerată o provocare pentru însăși securitatea internă a UE. De aceea, reacția rapidă la astfel de incidente este vitală pentru limitarea pagubelor și protejarea utilizatorilor. Scopul evenimentului Bucharest CyberDrill este acela de a dezvolta și consolida capacitatea de răspuns în materie de securitate cibernetică, precum și capacitatea de comunicare/interacțiune a reprezentanților companiilor participante la acest exercițiu. De asemenea, evenimentul își propune să asigure un efort colectiv continuu în ceea ce privește contracararea amenințărilor cibernetice din cadrul centrelor de răspuns la incidente de securitate cibernetică din Europa”.

În cazul unui incident de securitate GDPR, Autoritatea de supraveghere competentă (română sau europeană), poate aplica amenzi care pot ajunge până la 4% din cifra de afaceri globală sau echivalentul a 20 de Milioane de Euro.

În perioada 2018-2019 la Autoritatea de supraveghere națională au fost raportate 391 de incidente de securitate GDPR, care s-au soldat cu 391 de investigații din partea ANSPDCP.

La nivel european, numărul incidentelor de securitate GDPR raportate a fost mult mai mare, inclusiv numărul amenzilor aplicate, pornind de la mii de euro al zeci de milioane de euro.

Peste ocean, orașul Baltimore – USA, din cauza unei acțiuni de tip ransome, a suferit prejudicii de 18 Milioane de dolari. în Europa exista o persoana care a fost condamnata la închisoare cu executare pentru o încălcare a GDPR.

Operatorii de date cu caracter personal au obligația de a raporta în mod obligatoriu în maxim 72 de ore de la producerea oricărui incident de securitate care afectează date cu caracter personal.

Rețineți faptul că, un incident de securitate GDPR poate fi generat de o breșă de securitate, un incident de securitate sau pur și simplu neglijenta unui angajat (exemplu: un click, pierderea unui stick, unui telefon, unui laptop, furnizarea unui ID de acces local sau de la distanta, etc).

Din cauza unui click greșit, a fost generat un incident ce a dus compania Maersk aproape de faliment, generând pierderi comerciale de 300 milioane de dolari.

În cazul în care organizația este subiectul unei investigații va trebui să puteți oferi detaliile solicitate de Autoritatea de supraveghere într-un timp scurt (5-10 zile), fiecare zi de întârziere fiind sancționată cu amendă de 3.000 lei pe zi de întârziere de către A.N.S.P.D.C.P.

Există o epidemie de încălcări a datelor în aceste zile, iar pagubele și costurile generate de încălcări continuă să crească. Cu cât este mai conștientă și mai vigilentă forța de muncă, cu atât mai puțini indivizi care ar putea face ceva neglijent și cu atât mai mulți indivizi care ar putea detecta o încălcare mai devreme. Cele mai multe încălcări ale datelor sunt ușor de prevenit. După revizuirea a peste 1000 de încălcări ale datelor cu caracter personal, un studiu a constatat că mai mult de 90% dintre acestea ar fi putut fi evitate. Potrivit unui sondaj , „42% dintre respondenți au declarat că educația în materie de securitate și conștientizarea noilor angajați a jucat un rol în descurajarea atacurilor potențiale”.

În cadrul acestui sondaj, 77% dintre profesioniștii IT au declarat că forța de muncă reprezintă cea mai slabă verigă în securitatea datelor.

 

Cui se adreseaza Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity ?

Cursul Incidente de securitate GDPR este conceput sa deservească personale care sunt implicate in manipularea și procesarea datelor cu caracter personal, fiind dedicată cu precădere angajaților și persoanelor desemnate pe poziția de CIO Chief Information Officer, Manageri de risc, Administrator de sistem, Responsabil securitate informatică, responsabil cu protecția datelor din:

  • instituțiile publice (ministere, agenții și direcții, primării, regii autonome, universități, școli, grădinițe, spitale, etc.)
  • companiile private si organismele nonguvernamentale, precum și
  • profesioniștilor din domeniu (responsabili securitatea informatica, responsabili protecția datelor, consultanți pentru implementare GDPR / CyberSecurity, persoane care externalizează poziția de DPO, juriști și avocați care oferă asistență în caz de incidente de securitate).

Cursul este ideal pentru profesioniștii din orice rol organizațional care doresc să își însușească fundamentele securității cibernetice și să urmeze o carieră în acest domeniu în plină expansiune.

Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity se adresează persoanelor care doresc să câștige cunoștințe și abordeze riscurile cibernetice, să înțeleagă modul de operare al atacatorilor, să prevină și să combată incidentele de securitate, să își însușească o metodologie de realizare a unei evaluări în cazul depistării unei breșe sau incident de securitate, să apere interesele organizației în fața persoanelor vizate și a autorităților competente.

Prin urmare, recomandam, ca aceste cursuri sa fie urmate de urmatoarele categorii de persoane:

  • Membrilor echipelor de răspuns la incidente / breșe / încălcări GDPR / CyberSecurity;
  • Responsabililor cu securitatea informatica;
  • Managerilor seniori responsabili cu protecția datelor personale în cadrul organizațiilor;
  • Manageri de proiect, consultanți ce doresc să își asigure o baza pentru susținerea organizațiilor în implementarea și alinierea la prevederile GDPR și CyberSecurity;
  • Persoanele care activează și profesează ca DPO – Responsabil cu Protecția Datelor
  • Persoanelor responsabile cu managementul riscurilor;
  • Persoanelor responsabile cu managementul incidentelor de securitate;
  • Persoanelor responsabile cu managementul și securitatea sistemului informatic;
  • Persoanelor responsabile cu securitatea aplicațiilor și platformelor web;
  • Membrilor echipelor ce asigură securitatea informației, a managementului incidentelor și echipei ce asigură continuitatea activității;
  • Experților de conformitate și experților tehnici ce își doresc să se pregătească ca DPO;
  • Consilierilor în securitatea datelor personale;
  • Persoanelor însărcinate cu gestionarea resurselor umane, inclusiv gestionarea datelor personale ce țin de departamentul resurselor umane;
  • Companii de IT ce doresc să dezvolte și să furnizeze software și soluții informatice.

Pentru o mai bună abordare și o înțelegere mai aprofundată a materiei incluse în Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity, precizăm faptul că s-a luat în considerarea un nivel de start, de începător pentru modul de prezentare a informației, iar aceasta a fost însoțită de exemple practice, modele și documente exemplificative (editabile) care acoperă majoritatea documentelor necesare realizării investigațiilor și abordării breșelor/incidentelor de securitate. 
Până în prezent, peste 750 de persoane din sectorul privat și public au absolvit deja cursurile Catedrei Internaționale Onorifice Jean Bart în diverse centre universitare din țară și își desfășoară activitatea pe baza competențelor dobândite prin urmarea acestor cursuri. 

5 articole din GDPR recomandă ca și DPO-ul să urmeze acest curs

Prin participarea angajaților la acest curs, instituția/compania va putea demonstra conformitatea cu Art. 39 alin (1) lit. b) si indeplinirea prevederilor Art. 32, 33, 34 si 38 din Regulamentul EU 679/2016 – GDPR. 

Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity este recomandat si pentru persoanele care asigura pozitia de DPO Responsabil cu Protectia Datelor pentru a-si imbunatati competentele in activitatea acestora, aprofundand si descoperind solutii privind preventia si combaterea incidentelor de securitate GDPR, raspunsurile la solicitarile inaintate de Autoritatea de supraveghere, notiuni si implicatii ale securitatii cibernetice, etc.

Prin obtinerea Certificatului de Absolvire a cursului Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity, atât instituțiile cât și organizațiile dvs. va putea demonstra respectarea prevederilor Art. 38 (2) din Regulamentul European 679/2016 – GDPR privind instruirea și formarea continuă a personalului.

 

Avantajele participantilor

Un plus major il constituie faptul ca Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity se desfasoara doar ONLINE, atunci cand aveti timp, oriunde v-ati afla, de pe orice/oricate dispozitive si in plus, timp de 6 luni aveti acces gratuit la actualizari, fara alte costuri si cheltuieli suplimentare din partea participantului si/sau a institutiei/companiei.

  • Catedra Internationala Onorifica ”Jean Bart” (CIO-SUERD) ofera participantilor la acest curs, un discount de 10% pentru inscrierea la oricare alte cursuri din portofoliul sau.
  • Euro Market Solutions, ofera participantilor la acest curs, un discount de 10% pentru prima comanda plasata de pe siteul www.KitGDPR.ro
  • Cursantii Catedrei Internationala Onorifica ”Jean Bart” (CIO-SUERD), se bucura de un discount de 10% la participarea la acest curs.

 

 

Tematica cursului Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity

Cursul Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity, este structurat în 4 module si paote fi parcurs pe durata a 4 zile, încheindu-se cu evaluarea asimilării materiei și emiterea certificatului de absolvire.

Modulul 1 – CyberSecurity

Noțiuni generale și statistici, echipamente IoT-uri, atacuri de răscumpărare – ransomware, analiza aprofundata a modului de prospectare și realizarea a atacului pentru a putea identifica un atac, testele de penetrare a sistemelor informatice.

Modulul 2 – Incidente de securitate GDPR

Identificare, analiza, riscuri, consecințe, investigații interne, notificare autorități, responsabilități, exemple de breșe/incidente de securitate, asigurări GDPR & Cibernetice.

Modulul 3 – Autorități pentru aplicarea GDPR & CyberSecurity

Modul de acționare, de notificare, cum se formulează un răspuns, ce se așteaptă de la un răspuns, cum desfășoară investigațiile autoritățile, termene de prescripții, sancțiuni și căi de atac, legislație aplicabilă națională și europeană, exemple de sancțiuni aplicate.

Modulul 4 – Laborator – programe și documente practice și tehnice

Politica gestionare incidente de securitate, Echipa de intervenție, Plan de supraviețuire, Check-list-uri avansate de CyberSecurity, Soluții software de testare sistem informatic, Recomandări soluții de securitate.

Competențe profesionale dobândite în urma absolvirii cursului Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity

Certificarea demonstrează expertiza profesionistului în prevenția și combaterea incidentelor de securitate GDPR punând accent pe domeniul protecției datelor cu caracter personal și a securității informatice fizice și cibernetice în cadrul organizației, pe care bordul administrativ se poate baza.

Obținerea certificărilor oferite de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart”, înființată împreună cu Academia Română în 2012, indică un nivel de înaltă competență profesională și conduită etică.

După finalizarea acestui curs, vă veți familiariza cu metodologiile de securitate cibernetică, prevenirea și combaterea incidentelor de securitate GDPR. Aceste competențe sunt înscrise pe Anexa de studii atașată la Certificatul de Absolvire:

  • 1. Antrenarea capacității de a comunica cu conducătorul instituției/managerul companiei, precum și cu terțe părți cu privire la drepturile şi obligațiile lor în baza legislației privind protecția datelor cu caracter personal și a securității informatice fizice și cibernetice
  • 2. Aprofundarea componentelor privind formularea de recomandări și oferirea asistenței de specialitate organizației cu privire la interpretarea și aplicarea prevederilor legislației armonizate UE/naționale în vigoare.
  • 3. Inițierea în elementele de bază ale procesului de comunicare cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, precum și cu alte autorități naționale sau ale Statelor Membre care sunt implicate în soluționarea unor sesizări în țările de origine ale companiilor cu sucursale/filiale în România.
  • 4. Adaptarea și întărirea modalităților de asumare a principiilor obiectivității, neutralității și eficacității organizaționale în domeniul protecției datelor cu caracter personal și a securității informatice fizice și cibernetice
  • 5. Realizarea obiectivelor ce vizează dezvoltarea profesională continuă și informării permanente.
  • 6. Conștientizarea sporită a principiilor și conceptelor privind securitatea informatică
  • 7. Analizarea și abordarea de programe și controale adecvate pentru a contracara diferite amenințări
  • 8. Analizarea și abordarea incidentelor de securitate a datelor personale din prisma GDPR
  • 9. Dezvoltarea și gestionarea unui plan de prevenire și combatere a incidentelor de securitate
  • 10. Gestionarea relației cu persoanele afectate și mass-media
  • 11. Dezvoltarea tehnicilor și aptitudinilor de monitorizare a aplicării instrumentelor și metodelor de îmbunătățire a eficacității sistemului de management al securității informației.
  • 12. Crearea și dinamizarea capacității de analiză și evaluare a riscurilor pe care le incumbă prelucrarea datelor cu caracter personal și securitatea informatică.

 

Certificare finala

La final, absolventii Cursului Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity primesc Certificatul de Absolvire, eliberat in co-tutela de Catedra Internationala Onorifica ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect fondat in parteneriat cu Academia Romana (anul 2012), Departamentul de Formare si Consiliere al Asociatiei CLDR Romania, membra a Consiliului Oraselor si Regiunilor Dunarii (Viena), precum si cu suportul tehnic si logistic al Euro Market Solutions.

Durata Cursului Incidente de securitate GDPR & CyberSecurity

Cursul se desfasoara in sistem ONLINE, iar accesul la platforma este 24/24 timp de 6 LUNI!

Participantilor li se pune la dispozitie un cont de acces la suportul de curs, imediat ce va fi activat contul in platforma de e-learning.

Cursurile se pot parcurge sau descarca efectiv atunci cand aveti disponibilitate, chiar daca sunteti in Iasi sau in alta parte, chiar daca este o sarbatoare legala sau daca este noapte. Dupa ce ati parcurs materia pusa la dispozitie de organizatorii Cursului Incidente de securitate GDPR & Cybersecurity, ce contine peste 200 de pagini, puteti completa formularul de evaluare.

Dar, daca nu ati raspuns corect la minim 7 intrebari, nu este o problema, puteti completa formularul de maxim 3 ori. Chiar daca ati depasit faza de evaluare, TOT mai aveti acces la platforma si materialele NOI pe care le vom incarca pe platforma.

Astfel, puteti urma cursul intr-un interval cuprins intre 2 zile si 6 luni, in functie de timpul dvs. alocat cursului si puterea de absortie.

Cum se desfasoara efectiv Cursul Incidente de securitate GDPR & Cybersecurity ?

Acest CURS Incidente de securitate GDPR a fost gandit pentru a veni in ajutorul dvs. rezolvand probleme costurilor de deplasare si a timpului!
Va prezentam pasii care descriu modul de desfasurare efectiva a cursurilor

  • Completati formularul de inscriere
  • Veti primi factura proforma pe adresa de email indicata
  • Confirmati achitarea taxei de inscriere
  • Veti primi datele de conectare in platfoma online de e-learning
  • Accesati contul dvs. si descarcati materialele puse la dispozitie – cand aveti dvs timp
  • Parcurgeti materia si suportul de curs
  • Completati online formularul de evaluare (nu are limita de timp pentru completare) – cand considerati ca sunteti pregatit(-a) (aveti timp 6 luni) – puteti completa formularul de 3 ori, veti primi pe e-mail formularul de evaluare pentru aprofundare Daca NU ati atins cele 7/12 puncte, veti fi informat pentru a recompleta formularul. Daca ATI atins minim cele 7/12 puncte, veti fi informat de rezultatele dvs. si de faptul ca ati trecut evaluarea
  • In cca 7-10 zile veti primi la adresa postala indicata documentele: Certificatul de absolvire, anexa de studii, factura fiscala, contractul de studii, voucherul de servicii (daca e cazul)
  • Timp de 6 luni aveti posibilitatea de a putea descarca materiale suplimentare incarcate pe platforma

Accesul pe platforma nu este limitat la numarul de echipamente, numarul de locatii, etc.

Instituțiile publice pot comanda cursul prin SCIAP

Comanda ferma se poate realiza prin platforma națională de achiziții publice SCIAP, iar plata se va efectua in contul din Trezorerie

Nr-Referință CURS-INCIDENTE CPV 80530000-8 – Euro market Solutions srl
Achizitie Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice

Serii noi și Înscrieri la Cursul Incidente de securitate GDPR

IN FIECARE SE ZI SE ORGANIZEAZA SERII NOI

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs de Incidente de securitate GDPR și CyberSecurity – Abordare, Evaluare, Prevenție, Acțiune, Căi de atac”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.