Reducere!

Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016

2.250 lei 1.750 lei

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR este un cumul de documente furnizate ├«n format editabil DOC, prezentate ├«n limba rom├ón─â, fiind completate demonstrativ ╚Öi eviden╚Ťiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc s─â ├«╚Öi alinieze modul de lucru ╚Öi prelucrarea a datelor pesonale, ├«n conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implement├ónd astfel un importat set de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice solicitate de GDPR.

La acest KIT ve╚Ťi primi GRATUIT┬á Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.

Descriere

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR este un cumul de documente furnizate ├«n format editabil DOC, prezentate ├«n limba rom├ón─â, fiind completate demonstrativ ╚Öi eviden╚Ťiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc s─â ├«╚Öi alinieze modul de lucru ╚Öi prelucrarea a datelor pesonale, ├«n conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implement├ónd astfel un importat set de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice solicitate de GDPR. Kitul con╚Ťine macrocomenzi pentru copletarea rapid─â ╚Öi automat─â a documetelor foarte mari.

La acest KIT ve╚Ťi primi GRATUIT┬á Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR reprezint─â instrumentul care nu trebuie s─â lipseasc─â niciunei organiza╚Ťii care dore╚Öte s─â respecte legisla╚Ťia protec╚Ťiei datelor ╚Öi s─â evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate ├«n format editabil, av├ónd ├«n componen╚Ťa sa un instrument realizare fluxuri de date personale, formularele de exercitarea a drepturilor persoanelor vizate, declaratiile angajatilor, notificarile si inform─ârile privind confidentialitatea, procesarea datelor, supravegherea video cctv, formulare de ob╚Ťinere a cosim╚Ť─âm├óntului, plan de refacere ├«n caz de dezastru, plan de securitate GDPR, politici ╚Öi documente pentru siteul web, politica de cookeuri, procedura – metodologia dreptului de acces la date, contractul de prelucrare date dintre Operator si Imputernicit, actele aditionale ale anaja╚Ťi, etc.

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPRa fost realizat de c─âtre o echip─â specializat─â, cu un nivel avasat de┬áexertiz─â ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu caracter personal la nivel european, ├«n domeniu┬ájuridic ╚Öi it, al─âturi de┬átraineri specializa╚Ťi cu o vast─â experien╚Ť─â profesional─â. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri ╚Öi testimoniale pozitive din partea organiza╚Ťiilor care le-au implementat.

Pre╚Ťul produsului reflect─â nivelul de expertiz─â al autorilor.


Faceti economie! chiar astazi! Utilizati acest Kit GDPR realizat de Euro Market Solutions

Implementati chiar astazi masurile necesare impuse de  GDPR si legislatia privind protectiei datelor cu caracter personal!

Kiturile GDPR de documente, registre si sabloane elaborate de compania noastra va ofera documentatia necesara pentru a implementa intern cerintele impuse de GDPR.

Astfel puteti economisi onorariul consultantilor de specialitate, iar echipa organizatiei dvs. va personaliza si adapta documentatia pentru specificul activitatii pentru implementarea interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


NOU: Suplimentar, expertiza specialistilor nostri va sta la dispozitie pentru a va oferi acest Kit GDPR intr-o formula adaptata si personalizata impreauna cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor si infastructurii IT
  • identificarea fluxurilor de date
  • cartografierea datelor din organizatie
  • masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru conformitate
  • elaborare de politici si proceduri interne
  • documentatia persoanlizata si adaptata la specificul organizatiei si activitatii dvs.
  • registrul de evidenta al operatiunilor de procesare a datelor personale completat
  • instruirea personalului
  • asigurarea consultantei de specialiate din domeniul protectiei datelor personale
  • asigurarea pozitiei de DPO Responsabil cu protectia datelor
  • asistenta, verificari periodice si mentenanta post implementare
  • asistenta in caz de brese sau incidente de securitate asupra datelor personale
  • asistenta in caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP
  • asistenta si desfasurare investigatie in caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturi persoane fizice

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!
Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a demara procesul de implementare GDPR in organizatia dvs.

Incepand cu luna Iulie 2019, Autoritatea de supraveghere din Romania, A.N.S.PD.C.P.  a aplicat sanctiuni prin amenzi pe care le-a facut publice: 130.000 euro unei banci, 15.000 euro unui hotel, 3.000 euro unui site care oferea produse GDPR.

Autoritatea a programat si demarat aproape 400 de controale inopinate la entitatile publice si private in care vor si au fost verificate masurile intreprinse, modul in care se realizeaza procesare si este asigurat protectia si confidentialitatea datelor detinute conform Procedurii de efectuare a investigatiilor nr. 161/09.10.2018 si in baza Legii 190/2018

interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


Va prezentam in continuare prevederile din Regulamentul EU 679/2016

(78) Protectia drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal necesita adoptarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru a se asigura indeplinirea cerintelor din prezentul regulament. Pentru a fi in masura sa demonstreze conformitatea cu prezentul regulament, operatorul ar trebui

  • sa adopte politici interne si
  • sa puna in aplicare masuri care sa respecte in special principiul protectiei datelor incepand cu momentul conceperii si cel al protectiei implicite a datelor.

NOU: Pentru clientii care achizitioneaza minim 3 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar daca veti avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui si trimite prin e-mail. 

ATENTIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care contin documente preluate din Kiturile noastre, datorita nivelului de expertiza si modului in care acestea au fost gandite, doar noi va putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect si conform cu GDPR, avantajul de care veti beneficia fiind faptul ca noi avem o imagine de ansamblu asupra documentatiei si a intregului proces

Nu v─â l─âsa╚Ťi prad─â celor ce v─â vor aborda sub premiza ca va ofera doar strictul necesar pentru a evita birocratia.

Procesul de implementare GDPR┬áimplic─â adoptarea ╚Öi stabilirea m─âsurilor tehnice ╚Öi organizatorice adecvate impuse de GDPR, identificarea, cartografierea ╚Öi eviden╚Ťa opera╚Ťiunilor de prelucrare, precum, stabilirea politicilor ╚Öi procedurilor interne, precum ╚Öi realizarea Evalu─ârilor de Impact DPIA in anumite situatii.

Conformarea superficial─â la prevederile GDPR poate masca hibe ╚Öi vulnerabilit─â╚Ťi care s─â v─â plaseze organiza╚Ťia ├«n spectrul sanc╚Ťion─ârii cu amend─â contraven╚Ťional─â ╚Öi m─âsuri drastice precum suspendarea activit─â╚Ťilor de prelucrare, practic a activit─â╚Ťii organiza╚Ťiei.

Din acest motiv trebuie s─â v─â g├óndi╚Ťi c├ót valoreaz─â activitatea ╚Öi organiza╚Ťia pe care o reprezenta╚Ťi, pentru ca dac─â ve╚Ťi aborda un kit de implementare de 500 lei sau servicii de aliniere de 1.000 lei, s-ar putea s─â v─â trezi╚Ťi doar cu banii da╚Ťi ╚Öi ni╚Öte documente insuficiente.┬á

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR.

Important: Dup─â efectuarea pl─â╚Ťii, produsul┬áva fi disponibil┬áimediat pentru desc─ârcare.

Kit 20 Politici si 45 Proceduri GDPR┬áeste extras din TOOLKIT GDPR COMPLET – ISBN 978-973-0-28082-1

├Än urma multiplelor solicit─âri venite din partea cursan╚Ťilor de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protec╚Ťia datelor personale) desf─â╚Öurate ├«mpreuna cu Catedra Onorific─â Interna╚Ťional─â ÔÇŁJean BartÔÇŁ – realizat─â ├«mpreun─â cu Academia Rom├ón─â ├«n 2012, a solicit─ârilor clien╚Ťilor no╚Ötri care au dorit informa╚Ťii despre conformitatea la GDPR, datorit─â gradului de satisfac╚Ťie ridicat al clien╚Ťilor pe care i-am asistat ╚Öi c─ârora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni ├«n sprijinul companiei / institu╚Ťiei dumneavoastre, am realizat acest Kit┬áImplementare GDPR┬á– set de documente┬á– menit s─â┬ásus╚Ťin─â activitatea organiza╚Ťiei ├«n procesul de aliniere la prevederile GDPR, fapt ce va┬ádemonstra intreprinderea de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate pentru protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi totodat─â┬áob╚Ťinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evit├ónd expunerea organiza╚Ťiei la sanc╚Ťiuni financiare ╚Öi de imagine majore.┬á┬á

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Acest Kit┬á20 Politici si 45 Proceduri GDPR a fost realizat pentru a sprijini activitatea organiza╚Ťiilor care doresc s─â ├«╚Öi p─âstreze conformitatea la GDPR, care din lips─â de timp ╚Öi a faptului c─â data de 25 Mai 2018 a fost dep─â╚Öit─â ╚Öi toate organiza╚Ťiile care proceseaz─â date cu caracter personal trebuie s─â:

  • s─â aib─â desemnat un DPO
  • s─â ├«ntocmeasc─â documenta╚Ťie justificativ─â pentru datele personale prelucrate
  • s─â ╚Ťin─â leg─âtura cu Autoritatea de supraveghere – s─â consilieze noii angaja╚Ťi
  • s─â revizuiasc─â clauzele de confiden╚Ťialitate din contractele de munc─â, de prestari servicii, etc


Continut Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR – 67 fisiere

  • PT MEDIUL ONLINE – Politica si Declaratia Confidentialitate
  • PT MEDIUL ONLINE – Politici COOKIES
  • Politica Audit Intern
  • Politica Birou Curat – Ecran Curat
  • Politica Echipamente personale
  • Politica Comunicare date personal
  • Politica Conducere Vehicule
  • Politica Evaluare Riscuri Securitate
  • Politica GENERALA privind Protectia Date Personale
  • Politica Gestionare Incidente – Brese Securitate
  • Politica Monitorizare GPS
  • Politica Protectie Date Angajati
  • Politica Retentia datelor
  • Politica Securitate Laptopuri
  • Politica Securitate Telefoane si Tablete
  • Politica Securitatea prelucrarii datelor personale
  • Politica Supraveghere Video CCTV
  • Politica Social Media
  • Politica DPIA
  • Politica Remote
  • Politica DSAR – solutionare cereri persoane vizate
  • Procedura DSAR – solutionare cereri persoane vizate
  • P1. Masurile generale de administrare a securitatii informationale
  • P2. Tipul de acces
  • P3. Echipamente IT, medii de stocare mobile, terminale de acces
  • P4. Restrictii in utilizarea computerelor si a echipamentelor IT
  • P5. Fisierele de acces si bazele de date interne
  • P6. Sistemele de telecomunicatii
  • P7. Securitatea mediului fizic si a tehnologiilor informationale
  • P8. Identificarea si autentificarea utilizatorilor
  • P9. Identificarea si autentificarea echipamentului
  • P10. Administrarea identificatorilor utilizatorilor
  • P11. Utilizarea parolelor in procesul asigurarii securitatii informationale
  • P12. Controlul administrarii accesului
  • P13. Realizarea copiilor de siguranta
  • P14. Accesul de la distanta
  • P15. Imprimarea datelor
  • P16. Limitarea folosirii tehnologiilor fara fir – wireless
  • P17. Securitatea electroenergetica
  • P18. Securitatea cablurilor de retea
  • P19. Asigurarea securitatii anti-incediere a sistemelor informationale
  • P20. Marcarea documentelor
  • P21. Echipamente hardware utilizate
  • P22. Instruirea personalului
  • P23. Administrarea accesului echipamentului portabil si mobil
  • P24. Notificarea angajatilor, clientilor si vizitatorilor cu privire la monitorizarea activitatii
  • P25. Interventii in cazul defectiunilor hardware
  • P26. Salvarile de date, stocarea si pastrarea ┬áacestora
  • P27. Achizitii echipamente hardware si/sau software
  • P28. Modificari sau defectiuni ale aplicatiilor software
  • P29. Exploatarea aplicatiilor informatice
  • P30. Activitati de mentenanta privind componentele hardware
  • P31. Posta electronica, sesizari pe site-ul web, sesizari de pe ┬áalte site-uri de specialitate
  • P32. Rezolvarea documentelor/problemelor repartizate spre rezolvare
  • P33. Anuntarea defectiunilor hardware/software catre subcontractanti (service, garantii si/sau ┬áasistenta)
  • P34. Parasirea temporara a calculatorului. Blocarea/Oprirea Calculatorului
  • P35. Atribuirea/schimbarea/anularea utilizatorilor si a parolelor de access
  • P36. Utilizarea resurselor si accesului la Internet si Intranet
  • P37. AUDIT INTERN IT
  • P38. Colectarea datelor
  • P39. Prelucrarea manuala de date cu caracter personal
  • P40. Manipularea datelor cu caracter personal
  • P41. Stocarea datelor personale
  • P42. Retentia ┬ádatelor personale
  • P43. Solicitare aces la datele personale
  • P44. Transferul International de Date Personale
  • P45. Raspuns in cazul unui Incident de Securitate

 

Continut pachet gratuit –┬áPachet INFO – 145 fisiere

Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras

Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea-datelor-personale-si-protectia-vietii-private-in-sectorul-comunicatiilor-electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016-1250 UE – Scutul de confiden╚Ťialitate UE-SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200-2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular-anuntare-incident-securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere-alte cazuri
ANSPDCP – model plangere-drept de acces
ANSPDCP – model plangere-drept interventie
ANSPDCP – model plangere-drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision-making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orient─âri-privind-aplicarea-╚Öi-stabilirea-unor-amenzi-administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul-european-de-conduita-FEDMA
Documente EU – comertul-electronic
Documente EU – comunicarile-nesolicitate-de-marketing
Documente EU – conceptul-de-data-cu-caracter-personal
Documente EU – definitia-consimtamantului
Documente EU – exceptiile-de-la-obtinerea-consimtamantului-pentru-cookies
Documente EU – includerea-dreptului-la-protectia-datelor-in-catalogul-drepturilor-fundamentale
Documente EU – interesul-legitim
Documente EU – limitarea-scopului
Documente EU – notificarea-incidentelor-de-securitate-a-datelor
Documente EU – obtinerea-consimtamantului-pentru-cookies
Documente EU – prelucrarea-datelor-personale-in-context-de-munca
Documente EU – principiul-responsabilitatii
Documente EU – privind-datele-de-evaluare-a-angajatilor
Documente EU – protectia-datelor-copiilor
Documente EU – publicitatea-comportamentala
Documente EU – relatiile-sociale-online
Documente EU – serviciile-de-autentificare-online
Documente EU – stocarea-datelor-de-trafic-in-scop-de-facturare
Documente EU – supravegherea-comunicatiilor-electronice-la-locul-de-munca
Documente EU – supravegherea-video
Documente EU – tehnicile-de-anonimizare
Documente EU – termenii-de-operator-de-date-si-persoana-imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi


Aplicabilitate

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Pute╚Ťi desc─ârca o parte din fi╚Öiere incluse ├«n kiturile GDPR pentru a v─â face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar v─â rugam s─â ├«ntelege╚Ťi aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost ╚Öterse sau ├«nlocuite pentru a proteja aceste documente.

Con╚Ťinutul prezentelor materiale ╚Öi/sau a ╚Öabloanelor, ghidurilor ╚Öi a altor materiale con╚Ťinute de prezentul cumul de documente, nu reprezint─â o consulta╚Ťie juridic─â ├«n sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria r─âspundere, Euro Market Solutions srl neasum├óndu-╚Öi ├«n niciun fel r─âspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, ├«ncluzand, dar f─âr─â a se limita la sanc╚Ťiuni din partea autorit─â╚Ťilor sau preten╚Ťii din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a v─â asigura c─â documentul final utilizat va respecta cerin╚Ťele legale.

Dac─â considera╚Ťi c─â nu sunte╚Ťi fermi convin╚Öi de materialul final, v─â recomand─âm consultarea unui specialist ├«n domeniul GDPR, anterior utiliz─ârii acestui document.┬áSuna╚Ťi chiar acum la 0752 404 328 sau consulta╚Ťi siteul dedicat www.EuroMarket.ro

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.