Reducere!

Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016

2.250 lei 1.750 lei

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR este un cumul de documente furnizate în format editabil DOC, prezentate în limba română, fiind completate demonstrativ și evidențiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc să își alinieze modul de lucru și prelucrarea a datelor pesonale, în conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implementând astfel un importat set de măsuri tehnice și organizatorice solicitate de GDPR.

La acest KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.

Descriere

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR este un cumul de documente furnizate în format editabil DOC, prezentate în limba română, fiind completate demonstrativ și evidențiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc să își alinieze modul de lucru și prelucrarea a datelor pesonale, în conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implementând astfel un importat set de măsuri tehnice și organizatorice solicitate de GDPR. Kitul conține macrocomenzi pentru copletarea rapidă și automată a documetelor foarte mari.

La acest KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR reprezintă instrumentul care nu trebuie să lipsească niciunei organizații care dorește să respecte legislația protecției datelor și să evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate în format editabil, având în componența sa un instrument realizare fluxuri de date personale, formularele de exercitarea a drepturilor persoanelor vizate, declaratiile angajatilor, notificarile si informările privind confidentialitatea, procesarea datelor, supravegherea video cctv, formulare de obținere a cosimțământului, plan de refacere în caz de dezastru, plan de securitate GDPR, politici și documente pentru siteul web, politica de cookeuri, procedura – metodologia dreptului de acces la date, contractul de prelucrare date dintre Operator si Imputernicit, actele aditionale ale anajați, etc.

Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPRa fost realizat de către o echipă specializată, cu un nivel avasat de exertiză în domeniul protecției datelor cu caracter personal la nivel european, în domeniu juridic și it, alături de traineri specializați cu o vastă experiență profesională. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri și testimoniale pozitive din partea organizațiilor care le-au implementat.

Prețul produsului reflectă nivelul de expertiză al autorilor.


Faceti economie! chiar astazi! Utilizati acest Kit GDPR realizat de Euro Market Solutions

Implementati chiar astazi masurile necesare impuse de  GDPR si legislatia privind protectiei datelor cu caracter personal!

Kiturile GDPR de documente, registre si sabloane elaborate de compania noastra va ofera documentatia necesara pentru a implementa intern cerintele impuse de GDPR.

Astfel puteti economisi onorariul consultantilor de specialitate, iar echipa organizatiei dvs. va personaliza si adapta documentatia pentru specificul activitatii pentru implementarea interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


NOU: Suplimentar, expertiza specialistilor nostri va sta la dispozitie pentru a va oferi acest Kit GDPR intr-o formula adaptata si personalizata impreauna cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor si infastructurii IT
  • identificarea fluxurilor de date
  • cartografierea datelor din organizatie
  • masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru conformitate
  • elaborare de politici si proceduri interne
  • documentatia persoanlizata si adaptata la specificul organizatiei si activitatii dvs.
  • registrul de evidenta al operatiunilor de procesare a datelor personale completat
  • instruirea personalului
  • asigurarea consultantei de specialiate din domeniul protectiei datelor personale
  • asigurarea pozitiei de DPO Responsabil cu protectia datelor
  • asistenta, verificari periodice si mentenanta post implementare
  • asistenta in caz de brese sau incidente de securitate asupra datelor personale
  • asistenta in caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP
  • asistenta si desfasurare investigatie in caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturi persoane fizice

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!
Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a demara procesul de implementare GDPR in organizatia dvs.

Incepand cu luna Iulie 2019, Autoritatea de supraveghere din Romania, A.N.S.PD.C.P.  a aplicat sanctiuni prin amenzi pe care le-a facut publice: 130.000 euro unei banci, 15.000 euro unui hotel, 3.000 euro unui site care oferea produse GDPR.

Autoritatea a programat si demarat aproape 400 de controale inopinate la entitatile publice si private in care vor si au fost verificate masurile intreprinse, modul in care se realizeaza procesare si este asigurat protectia si confidentialitatea datelor detinute conform Procedurii de efectuare a investigatiilor nr. 161/09.10.2018 si in baza Legii 190/2018

interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


Va prezentam in continuare prevederile din Regulamentul EU 679/2016

(78) Protectia drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal necesita adoptarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru a se asigura indeplinirea cerintelor din prezentul regulament. Pentru a fi in masura sa demonstreze conformitatea cu prezentul regulament, operatorul ar trebui

  • sa adopte politici interne si
  • sa puna in aplicare masuri care sa respecte in special principiul protectiei datelor incepand cu momentul conceperii si cel al protectiei implicite a datelor.

NOU: Pentru clientii care achizitioneaza minim 3 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar daca veti avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui si trimite prin e-mail. 

ATENTIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care contin documente preluate din Kiturile noastre, datorita nivelului de expertiza si modului in care acestea au fost gandite, doar noi va putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect si conform cu GDPR, avantajul de care veti beneficia fiind faptul ca noi avem o imagine de ansamblu asupra documentatiei si a intregului proces

Nu vă lăsați pradă celor ce vă vor aborda sub premiza ca va ofera doar strictul necesar pentru a evita birocratia.

Procesul de implementare GDPR implică adoptarea și stabilirea măsurilor tehnice și organizatorice adecvate impuse de GDPR, identificarea, cartografierea și evidența operațiunilor de prelucrare, precum, stabilirea politicilor și procedurilor interne, precum și realizarea Evaluărilor de Impact DPIA in anumite situatii.

Conformarea superficială la prevederile GDPR poate masca hibe și vulnerabilități care să vă plaseze organizația în spectrul sancționării cu amendă contravențională și măsuri drastice precum suspendarea activităților de prelucrare, practic a activității organizației.

Din acest motiv trebuie să vă gândiți cât valorează activitatea și organizația pe care o reprezentați, pentru ca dacă veți aborda un kit de implementare de 500 lei sau servicii de aliniere de 1.000 lei, s-ar putea să vă treziți doar cu banii dați și niște documente insuficiente. 

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR.

Important: După efectuarea plății, produsul va fi disponibil imediat pentru descărcare.

Kit 20 Politici si 45 Proceduri GDPR este extras din TOOLKIT GDPR COMPLET – ISBN 978-973-0-28082-1

În urma multiplelor solicitări venite din partea cursanților de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protecția datelor personale) desfășurate împreuna cu Catedra Onorifică Internațională ”Jean Bart” – realizată împreună cu Academia Română în 2012, a solicitărilor clienților noștri care au dorit informații despre conformitatea la GDPR, datorită gradului de satisfacție ridicat al clienților pe care i-am asistat și cărora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni în sprijinul companiei / instituției dumneavoastre, am realizat acest Kit Implementare GDPR – set de documente – menit să susțină activitatea organizației în procesul de aliniere la prevederile GDPR, fapt ce va demonstra intreprinderea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal și totodată obținerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evitând expunerea organizației la sancțiuni financiare și de imagine majore.  

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Acest Kit 20 Politici si 45 Proceduri GDPR a fost realizat pentru a sprijini activitatea organizațiilor care doresc să își păstreze conformitatea la GDPR, care din lipsă de timp și a faptului că data de 25 Mai 2018 a fost depășită și toate organizațiile care procesează date cu caracter personal trebuie să:

  • să aibă desemnat un DPO
  • să întocmească documentație justificativă pentru datele personale prelucrate
  • să țină legătura cu Autoritatea de supraveghere – să consilieze noii angajați
  • să revizuiască clauzele de confidențialitate din contractele de muncă, de prestari servicii, etc


Continut Kit GDPR cu 67 Politici si Proceduri GDPR – 67 fisiere

  • PT MEDIUL ONLINE – Politica si Declaratia Confidentialitate
  • PT MEDIUL ONLINE – Politici COOKIES
  • Politica Audit Intern
  • Politica Birou Curat – Ecran Curat
  • Politica Echipamente personale
  • Politica Comunicare date personal
  • Politica Conducere Vehicule
  • Politica Evaluare Riscuri Securitate
  • Politica GENERALA privind Protectia Date Personale
  • Politica Gestionare Incidente – Brese Securitate
  • Politica Monitorizare GPS
  • Politica Protectie Date Angajati
  • Politica Retentia datelor
  • Politica Securitate Laptopuri
  • Politica Securitate Telefoane si Tablete
  • Politica Securitatea prelucrarii datelor personale
  • Politica Supraveghere Video CCTV
  • Politica Social Media
  • Politica DPIA
  • Politica Remote
  • Politica DSAR – solutionare cereri persoane vizate
  • Procedura DSAR – solutionare cereri persoane vizate
  • P1. Masurile generale de administrare a securitatii informationale
  • P2. Tipul de acces
  • P3. Echipamente IT, medii de stocare mobile, terminale de acces
  • P4. Restrictii in utilizarea computerelor si a echipamentelor IT
  • P5. Fisierele de acces si bazele de date interne
  • P6. Sistemele de telecomunicatii
  • P7. Securitatea mediului fizic si a tehnologiilor informationale
  • P8. Identificarea si autentificarea utilizatorilor
  • P9. Identificarea si autentificarea echipamentului
  • P10. Administrarea identificatorilor utilizatorilor
  • P11. Utilizarea parolelor in procesul asigurarii securitatii informationale
  • P12. Controlul administrarii accesului
  • P13. Realizarea copiilor de siguranta
  • P14. Accesul de la distanta
  • P15. Imprimarea datelor
  • P16. Limitarea folosirii tehnologiilor fara fir – wireless
  • P17. Securitatea electroenergetica
  • P18. Securitatea cablurilor de retea
  • P19. Asigurarea securitatii anti-incediere a sistemelor informationale
  • P20. Marcarea documentelor
  • P21. Echipamente hardware utilizate
  • P22. Instruirea personalului
  • P23. Administrarea accesului echipamentului portabil si mobil
  • P24. Notificarea angajatilor, clientilor si vizitatorilor cu privire la monitorizarea activitatii
  • P25. Interventii in cazul defectiunilor hardware
  • P26. Salvarile de date, stocarea si pastrarea  acestora
  • P27. Achizitii echipamente hardware si/sau software
  • P28. Modificari sau defectiuni ale aplicatiilor software
  • P29. Exploatarea aplicatiilor informatice
  • P30. Activitati de mentenanta privind componentele hardware
  • P31. Posta electronica, sesizari pe site-ul web, sesizari de pe  alte site-uri de specialitate
  • P32. Rezolvarea documentelor/problemelor repartizate spre rezolvare
  • P33. Anuntarea defectiunilor hardware/software catre subcontractanti (service, garantii si/sau  asistenta)
  • P34. Parasirea temporara a calculatorului. Blocarea/Oprirea Calculatorului
  • P35. Atribuirea/schimbarea/anularea utilizatorilor si a parolelor de access
  • P36. Utilizarea resurselor si accesului la Internet si Intranet
  • P37. AUDIT INTERN IT
  • P38. Colectarea datelor
  • P39. Prelucrarea manuala de date cu caracter personal
  • P40. Manipularea datelor cu caracter personal
  • P41. Stocarea datelor personale
  • P42. Retentia  datelor personale
  • P43. Solicitare aces la datele personale
  • P44. Transferul International de Date Personale
  • P45. Raspuns in cazul unui Incident de Securitate

 

Continut pachet gratuit – Pachet INFO – 145 fisiere

Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras

Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea-datelor-personale-si-protectia-vietii-private-in-sectorul-comunicatiilor-electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016-1250 UE – Scutul de confidențialitate UE-SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200-2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular-anuntare-incident-securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere-alte cazuri
ANSPDCP – model plangere-drept de acces
ANSPDCP – model plangere-drept interventie
ANSPDCP – model plangere-drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision-making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orientări-privind-aplicarea-și-stabilirea-unor-amenzi-administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul-european-de-conduita-FEDMA
Documente EU – comertul-electronic
Documente EU – comunicarile-nesolicitate-de-marketing
Documente EU – conceptul-de-data-cu-caracter-personal
Documente EU – definitia-consimtamantului
Documente EU – exceptiile-de-la-obtinerea-consimtamantului-pentru-cookies
Documente EU – includerea-dreptului-la-protectia-datelor-in-catalogul-drepturilor-fundamentale
Documente EU – interesul-legitim
Documente EU – limitarea-scopului
Documente EU – notificarea-incidentelor-de-securitate-a-datelor
Documente EU – obtinerea-consimtamantului-pentru-cookies
Documente EU – prelucrarea-datelor-personale-in-context-de-munca
Documente EU – principiul-responsabilitatii
Documente EU – privind-datele-de-evaluare-a-angajatilor
Documente EU – protectia-datelor-copiilor
Documente EU – publicitatea-comportamentala
Documente EU – relatiile-sociale-online
Documente EU – serviciile-de-autentificare-online
Documente EU – stocarea-datelor-de-trafic-in-scop-de-facturare
Documente EU – supravegherea-comunicatiilor-electronice-la-locul-de-munca
Documente EU – supravegherea-video
Documente EU – tehnicile-de-anonimizare
Documente EU – termenii-de-operator-de-date-si-persoana-imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi


Aplicabilitate

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Puteți descărca o parte din fișiere incluse în kiturile GDPR pentru a vă face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar vă rugam să întelegeți aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost șterse sau înlocuite pentru a proteja aceste documente.

Conținutul prezentelor materiale și/sau a șabloanelor, ghidurilor și a altor materiale conținute de prezentul cumul de documente, nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria răspundere, Euro Market Solutions srl neasumându-și în niciun fel răspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, încluzand, dar fără a se limita la sancțiuni din partea autorităților sau pretenții din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a vă asigura că documentul final utilizat va respecta cerințele legale.

Dacă considerați că nu sunteți fermi convinși de materialul final, vă recomandăm consultarea unui specialist în domeniul GDPR, anterior utilizării acestui document. Sunați chiar acum la 0752 404 328 sau consultați siteul dedicat www.EuroMarket.ro

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit GDPR 67 de Politici si Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.