Reducere!

Noul Kit GDPR COMPLET 2019 format din 8 Toolkituri GDPR – peste 180 documente + gratuit 145 documente si software gratuit

10.450 lei 9.499 lei

Noul Kit GDPR COMPLET 2019 con╚Ťine 8 Toolkituri GDPR reprezint─â o colec╚Ťie de documente practice precompletate ├«n format editabil care sus╚Ťin compania / institu╚Ťia dumneavoastr─â ├«n procesul de alinere ╚Öi pentru a ob╚Ťine un nivel de conformitate corespunz─âtor la GDPR – Regulamentul UE 679/2016.

Noul Kit GDPR COMPLET 2019 ├«nsumeaz─â peste 180 de documente, av├ónd ├«n componen╚Ťa sa instrumente de realizare evalu─âri, stabilire baze de prelucrare, registrele obligatorii GDPR, peste 65 de Politici si Proceduri GDPR, formulare – cereri, anexe contracte, acorduri de prelucrare, contracte operator – imputernicit, inform─âri ╚Öi note de confiden╚Ťialitate, infografice reprezentative, setul de instructiuni pentru departamentul HR si Financiar – Contabil,┬ámanual┬á╚Öi materiale de ini╚Ťiere ├«n GDPR, cu ajutorul c─ârora organiza╚Ťia va putea demonstra instituirea ╚Öi aplicarea de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice corespunzatoare menite s─â gestioneze ╚Öi s─â protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le de╚Ťine sau prelucreaz─â, asa cum prevedere Regulamentul pentru protec╚Ťia datelor personale.

La acest KIT ve╚Ťi primi GRATUIT┬á Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.

Descriere

Pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea organiza╚Ťiilor care doresc s─â urmeze intern procesul de aliniere a activit─â╚Ťii ╚Öi ├«ntocmirea documenta╚Ťiei necesare pentru a se conforma cu prevederile Regulamentului European 679/2016 ÔÇô GDPR, am elaborat o serie de (Tool) KITURI GDPR, defalcate ├«n mai multe ToolKit-uri GDPR specifice.

 

Noul Kit GDPR COMPLET con╚Ťine 8 Toolkituri GDPR reprezint─â o colec╚Ťie de documente practice precompletate ├«n format editabil care sus╚Ťin compania / institu╚Ťia dumneavoastr─â ├«n procesul de alinere ╚Öi pentru a ob╚Ťine un nivel de conformitate corespunz─âtor la GDPR – Regulamentul UE 679/2016, ├«nsum├ónd peste 180 de documente av├ónd ├«n componen╚Ťa sa instrumente de realizare evalu─âri, stabilire baze de prelucrare, registrele obligatorii GDPR pentru eviden╚Ťa activit─â╚Ťilor de prelucrare, instrumente de realizare evalu─âri de impact┬áDPIA, LIA pentru stabilirea bazei de prelucrare,┬ápeste 65 de Politici si Proceduri GDPR, formulare – cereri, anexe contracte, acorduri de prelucrare, contracte operator – imputernicit, inform─âri ╚Öi note de confiden╚Ťialitate, infografice reprezentative, manual ╚Öi materiale de ini╚Ťiere ├«n GDPR, cu ajutorul c─ârora organiza╚Ťia va putea demonstra instituirea ╚Öi aplicarea de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice corespunzatoare menite s─â gestioneze ╚Öi s─â protejeze datele cu caracter personal pe care aceasta le de╚Ťine sau prelucreaz─â, asa cum prevedere Regulamentul pentru protec╚Ťia datelor personale.

La achizi╚Ťionarea acestui Nou KIT GDPR Complet ve╚Ťi primi GRATUIT urmatoarele:

  • Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.
  • Software de realizare a DPIA – Evaluare de impact┬áasupra confidentialitatii datelor cu caracter personal.
  • Pentru a ├«ntelege mai u╚Öor procesul de conformare la Regulamentul General pentru Protec╚Ťia Datelor, am conceput ╚Öi v─â oferim GRATUIT schema de implementare a GDPR ├«n 30 de pa╚Öi!

Documente ╚Öi Toolkiturile GDPR prezentate sunt concepute ├«ntr-un limbaj simplu ╚Öi accesibil, fiind precompletate pentru a v─â putea permite s─â le implementa╚Ťi f─âr─â ajutorul unui specialist GDPR, IT sau Juridic.

Kiturile GDPR au fost realizare de c─âtre o echip─â specializat─â, cu un nivel avasat de┬áexertiz─â ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu caracter personal la nivel european, ├«n domeniu┬ájuridic ╚Öi it, al─âturi de┬átraineri specializa╚Ťi cu o vast─â experien╚Ť─â profesional─â. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri ╚Öi testimoniale pozitive din partea organiza╚Ťiilor care le-au implementat.

Pre╚Ťul produsului reflect─â nivelul de expertiz─â al autorilor.


Pentru a realiza individual implementarea cerin╚Ťelor impuse de Regulamentul European 679/2016, pute╚Ťi utiliza Kitul de GDPR din care s─â v─â personaliza╚Ťi ├«n final un set de documente adecvate organiza╚Ťiei.

Din pozi╚Ťia de speciali╚Öti ├«n implementarea cerin╚Ťelor GDPR, consider─âm c─â NU exist─â solu╚Ťii universale sau kitul GDPR care s─â fie achizi╚Ťionat ╚Öi care s─â ofere conformitatea la GDPR prin simpla utilizare a documentelor incluse.

Toolkiturile GDPR puse la dispozitie se adreseaz─â companiilor care au experien╚Ť─â ├«n modul de lucru procesual ╚Öi procedural, care poate gestiona individual un proces de implementare de la A la Z pentru obtinerea unui grad de conformitate la cerin╚Ťele impuse de legislatia protec╚Ťiei datelor.


Faceti economie! chiar astazi! Utilizati acest Kit GDPR realizat de Euro Market Solutions

Implementati chiar astazi masurile necesare impuse de  GDPR si legislatia privind protectiei datelor cu caracter personal!

Kiturile GDPR de documente, registre si sabloane elaborate de compania noastra va ofera documentatia necesara pentru a implementa intern cerintele impuse de GDPR.

Astfel puteti economisi onorariul consultantilor de specialitate, iar echipa organizatiei dvs. va personaliza si adapta documentatia pentru specificul activitatii pentru implementarea interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


NOU: Suplimentar, expertiza specialistilor nostri va sta la dispozitie pentru a va oferi acest Kit GDPR intr-o formula adaptata si personalizata impreauna cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor si infastructurii IT
  • identificarea fluxurilor de date
  • cartografierea datelor din organizatie
  • masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru conformitate
  • elaborare de politici si proceduri interne
  • documentatia persoanlizata si adaptata la specificul organizatiei si activitatii dvs.
  • registrul de evidenta al operatiunilor de procesare a datelor personale completat
  • instruirea personalului
  • asigurarea consultantei de specialiate din domeniul protectiei datelor personale
  • asigurarea pozitiei de DPO Responsabil cu protectia datelor
  • asistenta, verificari periodice si mentenanta post implementare
  • asistenta in caz de brese sau incidente de securitate asupra datelor personale
  • asistenta in caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP
  • asistenta si desfasurare investigatie in caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturi persoane fizice

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!
Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a demara procesul de implementare GDPR in organizatia dvs.

Incepand cu luna Iulie 2019, Autoritatea de supraveghere din Romania, A.N.S.PD.C.P.  a aplicat sanctiuni prin amenzi pe care le-a facut publice: 130.000 euro unei banci, 15.000 euro unui hotel, 3.000 euro unui site care oferea produse GDPR.

Autoritatea a programat si demarat aproape 400 de controale inopinate la entitatile publice si private in care vor si au fost verificate masurile intreprinse, modul in care se realizeaza procesare si este asigurat protectia si confidentialitatea datelor detinute conform Procedurii de efectuare a investigatiilor nr. 161/09.10.2018 si in baza Legii 190/2018

interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


Va prezentam in continuare prevederile din Regulamentul EU 679/2016

(78) Protectia drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal necesita adoptarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru a se asigura indeplinirea cerintelor din prezentul regulament. Pentru a fi in masura sa demonstreze conformitatea cu prezentul regulament, operatorul ar trebui

  • sa adopte politici interne si
  • sa puna in aplicare masuri care sa respecte in special principiul protectiei datelor incepand cu momentul conceperii si cel al protectiei implicite a datelor.

NOU: Pentru clientii care achizitioneaza minim 3 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar daca veti avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui si trimite prin e-mail. 

ATENTIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care contin documente preluate din Kiturile noastre, datorita nivelului de expertiza si modului in care acestea au fost gandite, doar noi va putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect si conform cu GDPR, avantajul de care veti beneficia fiind faptul ca noi avem o imagine de ansamblu asupra documentatiei si a intregului proces

Nu v─â l─âsa╚Ťi prad─â celor ce v─â vor aborda sub premiza ca va ofera doar strictul necesar pentru a evita birocratia.

Procesul de implementare GDPR┬áimplic─â adoptarea ╚Öi stabilirea m─âsurilor tehnice ╚Öi organizatorice adecvate impuse de GDPR, identificarea, cartografierea ╚Öi eviden╚Ťa opera╚Ťiunilor de prelucrare, precum, stabilirea politicilor ╚Öi procedurilor interne, precum ╚Öi realizarea Evalu─ârilor de Impact DPIA in anumite situatii.

Conformarea superficial─â la prevederile GDPR poate masca hibe ╚Öi vulnerabilit─â╚Ťi care s─â v─â plaseze organiza╚Ťia ├«n spectrul sanc╚Ťion─ârii cu amend─â contraven╚Ťional─â ╚Öi m─âsuri drastice precum suspendarea activit─â╚Ťilor de prelucrare, practic a activit─â╚Ťii organiza╚Ťiei.

Din acest motiv trebuie s─â v─â g├óndi╚Ťi c├ót valoreaz─â activitatea ╚Öi organiza╚Ťia pe care o reprezenta╚Ťi, pentru ca dac─â ve╚Ťi aborda un kit de implementare de 500 lei sau servicii de aliniere de 1.000 lei, s-ar putea s─â v─â trezi╚Ťi doar cu banii da╚Ťi ╚Öi ni╚Öte documente insuficiente.┬á

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR.

Important: Dup─â efectuarea pl─â╚Ťii, produsul┬áva fi disponibil┬áimediat pentru desc─ârcare.

ISBN 978-973-0-29085-1

 


DA, a╚Ťi g─âsit cele mai complexe Toolkituri GDPR pentru ob╚Ťinerea unui nivel de conformitate la Reglamentul European 679/2016 – GDPR, ├«nsum├ónd peste 170 de documente┬á+ 145 documente gratuite


├Än urma multiplelor solicit─âri venite din partea cursan╚Ťilor de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protec╚Ťia datelor personale) desf─â╚Öurate ├«mpreuna cu Catedra Onorific─â Interna╚Ťional─â ÔÇŁJean BartÔÇŁ – realizat─â ├«mpreun─â cu Academia Rom├ón─â ├«n 2012, a solicit─ârilor clien╚Ťilor no╚Ötri care au dorit informa╚Ťii despre conformitatea la GDPR, datorit─â gradului de satisfac╚Ťie ridicat al clien╚Ťilor pe care i-am asistat ╚Öi c─ârora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni ├«n sprijinul companiei / institu╚Ťiei dumneavoastre, am realizat mai multe ToolKituri GDPR – seturi de documente┬á– care vor sus╚Ťine activitatea persoanei desemnate pe pozitia de DPO, vor demonstra intreprinderea de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate pentru protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi totodat─â┬áob╚Ťinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evit├ónd expunerea organiza╚Ťiei la sanc╚Ťiuni financiare ╚Öi de imagine majore.┬á┬á

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Acest KIT GDPR a fost realizat pentru a sprijini activitatea organiza╚Ťiilor care doresc s─â ├«╚Öi p─âstreze conformitatea la GDPR, care din lips─â de timp ╚Öi a faptului c─â data de 25 Mai 2018 a fost dep─â╚Öit─â ╚Öi toate organiza╚Ťiile care proceseaz─â date cu caracter personal trebuie s─â:

  • s─â aib─â desemnat un DPO
  • s─â ├«ntocmeasc─â documenta╚Ťie justificativ─â pentru datele personale prelucrate
  • s─â ╚Ťin─â leg─âtura cu Autoritatea de supraveghere – s─â consilieze noii angaja╚Ťi
  • s─â revizuiasc─â clauzele de confiden╚Ťialitate din contractele de munc─â, de prestari servicii, etc

 


CONTINUT SET KIT GDPR COMPLET

SETUL Kit GDPR COMPLET este compus din peste 170 de documente┬á + 145 gratuite,┬á av├ónd ├«n componen╚Ťa sa instrumente de realizare evalu─âri, stabilire baze de prelucrare, registrele obligatorii GDPR, peste 65 de Politici si Proceduri GDPR, formulare – cereri, anexe contracte, acorduri de prelucrare, contracte operator – imputernicit, inform─âri ╚Öi note de confiden╚Ťialitate, infografice reprezentative, setul de instructiuni pentru departamentul HR si Financiar – Contabil,┬ámanual┬á╚Öi materiale de ini╚Ťiere ├«n GDPR

  • Kit┬áImplementare GDPR ┬á– 40 documente si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de 20 Politici si 45 Proceduri obligatorii pentru conformitatea la Regulamentul EU 679/2016
  • Kit GDPR Setul de registre obligatorii pentru evidenta activitatilor de prelucrare conform la Regulamentul EU 679/2016 –┬á11 fisiere
  • Kit GDPR LIA Evaluare Interese Legitime si Baze de procesare┬á–┬á6 fisiere
  • Kit GDPR DPIA Evaluare de Impact Asupra Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP
  • Kit GDPR pentru DPO – Kit cu 38 documente, registre si sabloane editabile obligatorii conform cu Regulamentul EU 679/2016
  • Kit┬áGDPR HR Resurse Umane & Financiar ÔÇô Contabil
  • Kit GDPR Informare si Training angajati – 8 fisiere
  • + Pachet gratuit Informational – 145 documente
  • + Software gratuit – pentru realizarea evaluarii confidentialitatii datelor personale

La achizitionarea acestui set complet veti primi suplimentar documentele:

  • Politica Arhivare – extinsa
  • Politica Acces Fizic Date – extinsa
  • 16 Proceduri Generale suplimentare

Continut Kit┬áImplementare GDPR – 45 fisiere

Plan de refacere in caz de dezastru
Plan Securitate GDPR
Politica de confidentialiate datelor
Politica de prelucrare a datelor
Procedura de transfer date in afara SEE
Jurnal de cartografiere – Simplu
Metodologie Dreptul de acces la date
Anexa Confidentialitate CIM
Anexa Procesare Data Operator-Imputernicit pt Externalizare-internalizare Furnizori-Prestator
Anexa Procesare Date CIM
Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Cartografiere Fluxuri date
CCTV Informare Prelucrarea datelor cu caracter personal
Cand si cum utilizam Clause contractuale ale UE.png
Clauze standard transfer SEE OP-IMP
Clauze standard transfer SEE OP-OP
Consimtamant Angajati
Consimtamant GENERIC v1
Consimtamant GENERIC v2
Contract de prelucrare date personale Operator – Imputernicit
Declaratie accept po op sec BYOND
Declaratie accept po op sec Laptop+
Declaratie accept po op sec Telefoane
Declaratie de Confidentialitate Angajati
Declaratie de punere in vedere si obligativitate protectie date angajati – intern
Diagrama Schema Logica – Necesitate Dpo GDPR
Diagrama Schema Logica Incidente – brese de securitate
Formular de dezvaluirea a informatiilor din baza de date
Formular de exercitare drepturi persoana vizata
Formular de retragere consimtamant
Formular de solicitare acces la informatii pers vizata
Formular de solicitare acces la informatiilor angajati
Formular de solicitare extras la informatii pers vizata
Formular de solicitare rectificare date din baza de date – de catre subiect
Formular de solicitare stergere din baza de date – de catre subiect
PV de distrugere – stergere din baza de date
Notificare Angajati privind procesarea datelor personale
Notificare Clienti privind protectia datelor A4
ONLINE – Securitatea datelor
ONLINE – Termeni si conditii – UPDATE
Jurnal de cartografiere
Politica de confidentialiate datelor
Politica de prelucrare a datelor
Procedura de transfer date in afara SEE

Continut ToolKit GDPR – Setul de registre obligatorii – 11 fisiere

  • Jurnal acces fizic la date cu caracter ┬ápersonal
  • Jurnal consimtaminte
  • Jurnal de anunturi de confidentialitate
  • Jurnal de distrugere date
  • Orientari pt cartografierea activitati de inventariere ╚Öi ┬áprelucrare date
  • Jurnal de cartografiere date prelucrate – Operator (vesriune Simplificata) ÔÇô evidenta activitati de procesare date cu caracter personal
  • Jurnal inventar date caracter personal
  • Jurnal DPIA Evaluare de impact asupra datelor personale conform cu decizia 174 ANSPDCP ╚Öi Art. 35 din GDPR
  • Jurnal DSAR – solicitari exercitare drepturi persoane vizate
  • Jurnal evidenta brese ╚Öi/sau incidente de securitate
  • Jurnal LIA Evaluare Interes Legitim

Continut Kit GDPR DPIA evaluare de impact asupra datelor personale   

  • Politica DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – 18 pagini
  • Procedura DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – 22 pagini
  • Raport DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – v1 – 13 pagini
  • Raport DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – v2 – 19 pagini
  • Chestionar Threshold – Formular – Metodolgie DPIA – excel – 150 linii
  • Jurnal DPIA –┬áEvaluare de impact asupra datelor personale conform cu decizia 174 ANSPDCP ╚Öi Art. 35 din GDPR
  • GHID PRACTIC DPIA Orient─âri ╚Öi pa╚Öi practici privind desf─â╚Öurarea evalu─ârilor de impact asupra protec╚Ťiei datelor personale DPIA (pdf) – 108 pagini
  • Exemple de evaluari DPIA completate (pdf/engleza) – 8 documente
  • UE WP 248 Ghid DPIA – romana
  • UE WP 248 Ghid DPIA – engleza

Continut Kit GDPR LIA Evaluare Interese Legitime si Baze de procesare┬á–┬á6 fisiere

  • Scheme Logice Test LIA
  • Instrument LIA Interes Legitim – Identificare, realizare cele 3 teste si genereare raport evaluare
  • Instrumente Stabilire baza de procesare
  • Jurnal LIA Evaluare Interes Legitim
  • LIA Evaluarea Intereselor Legitime
  • Procedura LIA Evaluarea Intereselor Legitime

Gratuit: Program de realizare Evaluare de impact asupra confidentialiatii datelor personale, prezentat in limba romana si fara limitari (Windows, Linux, Macos).

Continut Kit GDPR pentru DPO – 38 fisiere

Anuntare Autoritate persoana desemnata DPO  Responsabil cu protectia datelor
Contract cadru externalizare servicii DPO
Definitii si indrumari
Orientari desfasuare investigatii interne DSAR
Fisa de Post DPO Responsabil cu protectia datelor
Nominalizare DPO Responsabil cu protectia datelor
Atributiile DPO-ului
Salarizare DPO
Alte Checklisturi Informatii utile GPDR
Lista de verificare a politici de confidentialitate
Lista de verificare a politicii de pastrare a datelor
Lista de verificare a raspunsului la incalcare – bresa securitate
Lista de verificare a securitatii cibernetice
Lista de verificare a solicitarilor de acces la date
Lista de verificare consimtamant
Lista de verificare DPIA evaluarilor impactului privind protectia datelor
Lista de verificare Obligatiile procesatorilor de date in cadrul GDPR
Formular Notificare Brese securitate Autoritate de supraveghere
Formular Notificare Brese securitate Persoane Vizate
Asumarea responsabilitatii.png
Cand si cum utilizam Clause contractuale ale UE.png
DPO Organigrama Externalizat.png
DPO Organigrama Intern.png
Exemple de date personale.png
Info GDPR.png  |  GDPR Definitii.png | GDPR Implicatii.png
Legalitatea prelucrarii datelor personale.png
Pregatire campanie pt conformitate.png
Principii de prelucrare.png |  Tipuri de date.png
Diagrama Schema Logica Incidente – brese de securitate
Diagrama Schema Logica – Necesitate DPO GDPR
Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
Engleza – Exemplu transfer date in afara UK
Jurnal Activitati DPO – externalizat
Jurnal Activitati DPO – internalizat
Jurnal de anunturi de confidentialitate.xlsx
Jurnal de evidenta activitati de procesare – Imputernicit
Jurnal de evidenta activitati de procesare – Operator – complex
Jurnal de evidenta activitati de procesare – Operator – Simplu

Continut Kit GDPR Setul de 21 Politici si 46 Proceduri

PT MEDIUL ONLINE – Politica si Declaratia Confidentialitate
PT MEDIUL ONLINE – Politici COOKIES
Politica Audit Intern
Politica Birou Curat – Ecran Curat
Politica Echipamente personale
Politica Comunicare date personal
Politica Conducere Vehicule
Politica Evaluare Riscuri Securitate
Politica GENERALA privind Protectia Date Personale
Politica Gestionare Incidente – Brese Securitate
Politica Monitorizare GPS
Politica Protectie Date Angajati
Politica Retentia datelor
Politica Securitate Laptopuri
Politica Securitate Telefoane si Tablete
Politica Securitatea prelucrarii datelor personale
Politica Supraveghere Video CCTV
Politica Social Media
Politica DPIA
Politica Remote
Politica DSAR – solutionare cereri persoane vizate

Procedura DSAR – solutionare cereri persoane vizate
P1. Masurile generale de administrare a securitatii informationale
P2. Tipul de acces
P3. Echipamente IT, medii de stocare mobile, terminale de acces
P4. Restrictii in utilizarea computerelor si a echipamentelor IT
P5. Fisierele de acces si bazele de date interne
P6. Sistemele de telecomunicatii
P7. Securitatea mediului fizic si a tehnologiilor informationale
P8. Identificarea si autentificarea utilizatorilor
P9. Identificarea si autentificarea echipamentului
P10. Administrarea identificatorilor utilizatorilor
P11. Utilizarea parolelor in procesul asigurarii securitatii informationale
P12. Controlul administrarii accesului
P13. Realizarea copiilor de siguranta
P14. Accesul de la distanta
P15. Imprimarea datelor
P16. Limitarea folosirii tehnologiilor fara fir – wireless
P17. Securitatea electroenergetica
P18. Securitatea cablurilor de retea
P19. Asigurarea securitatii anti-incediere a sistemelor informationale
P20. Marcarea documentelor
P21. Echipamente hardware utilizate
P22. Instruirea personalului
P23. Administrarea accesului echipamentului portabil si mobil
P24. Notificarea angajatilor, clientilor si vizitatorilor cu privire la monitorizarea activitatii
P25. Interventii in cazul defectiunilor hardware
P26. Salvarile de date, stocarea si pastrarea  acestora
P27. Achizitii echipamente hardware si/sau software
P28. Modificari sau defectiuni ale aplicatiilor software
P29. Exploatarea aplicatiilor informatice
P30. Activitati de mentenanta privind componentele hardware
P31. Posta electronica, sesizari pe site-ul web, sesizari de pe  alte site-uri de specialitate
P32. Rezolvarea documentelor/problemelor repartizate spre rezolvare
P33. Anuntarea defectiunilor hardware/software catre subcontractanti (service, garantii si/sau  asistenta)
P34. Parasirea temporara a calculatorului. Blocarea/Oprirea Calculatorului
P35. Atribuirea/schimbarea/anularea utilizatorilor si a parolelor de access
P36. Utilizarea resurselor si accesului la Internet si Intranet
P37. AUDIT INTERN IT
P38. Colectarea datelor
P39. Prelucrarea manuala de date cu caracter personal
P40. Manipularea datelor cu caracter personal
P41. Stocarea datelor personale
P42. Retentia  datelor personale
P43. Solicitare aces la datele personale
P44. Transferul International de Date Personale
P45. Raspuns in cazul unui Incident de Securitate

Continut Kit GDPR –┬áTraining si informatii – 7 fisiere

Training Info GDPR Management
Training GDPR Angajati Initial.pptx
Training GDPR Angajati Sumar.pptx
Training GDPR Angajati Extins.pptx
Training Curs Initiere in GDPR – Extras
Training Info GDPR Angajati
GDPR evaluare si constientizare in randul angajatilor
Afis Informare GDPR

 

Continut pachet gratuit –┬áPachet INFO – 145 fisiere

Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras

Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea datelor personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016 1250 UE – Scutul de confiden╚Ťialitate UE SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200 2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular anuntare incident securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere alte cazuri
ANSPDCP – model plangere drept de acces
ANSPDCP – model plangere drept interventie
ANSPDCP – model plangere drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orient─âri privind aplicarea ╚Öi stabilirea unor amenzi administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul european de conduita FEDMA
Documente EU – comertul electronic
Documente EU – comunicarile nesolicitate de marketing
Documente EU – conceptul de data cu caracter personal
Documente EU – definitia consimtamantului
Documente EU – exceptiile de la obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – includerea dreptului la protectia datelor in catalogul drepturilor fundamentale
Documente EU – interesul legitim
Documente EU – limitarea scopului
Documente EU – notificarea incidentelor de securitate a datelor
Documente EU – obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – prelucrarea datelor personale in context de munca
Documente EU – principiul responsabilitatii
Documente EU – privind datele de evaluare a angajatilor
Documente EU – protectia datelor copiilor
Documente EU – publicitatea comportamentala
Documente EU – relatiile sociale online
Documente EU – serviciile de autentificare online
Documente EU – stocarea datelor de trafic in scop de facturare
Documente EU – supravegherea comunicatiilor electronice la locul de munca
Documente EU – supravegherea video
Documente EU – tehnicile de anonimizare
Documente EU – termenii de operator de date si persoana imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi

 

Aplicabilitate

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Pute╚Ťi desc─ârca o parte din fi╚Öiere incluse ├«n kiturile GDPR pentru a v─â face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar v─â rugam s─â ├«ntelege╚Ťi aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost ╚Öterse sau ├«nlocuite pentru a proteja aceste documente.

Con╚Ťinutul prezentelor materiale ╚Öi/sau a ╚Öabloanelor, ghidurilor ╚Öi a altor materiale con╚Ťinute de prezentul cumul de documente, nu reprezint─â o consulta╚Ťie juridic─â ├«n sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria r─âspundere, Euro Market Solutions srl neasum├óndu-╚Öi ├«n niciun fel r─âspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, ├«ncluzand, dar f─âr─â a se limita la sanc╚Ťiuni din partea autorit─â╚Ťilor sau preten╚Ťii din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a v─â asigura c─â documentul final utilizat va respecta cerin╚Ťele legale.

Dac─â considera╚Ťi c─â nu sunte╚Ťi fermi convin╚Öi de materialul final, v─â recomand─âm consultarea unui specialist ├«n domeniul GDPR, anterior utiliz─ârii acestui document.┬áSuna╚Ťi chiar acum la 0752 404 328 sau consulta╚Ťi siteul dedicat www.EuroMarket.ro

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noul Kit GDPR COMPLET 2019 format din 8 Toolkituri GDPR – peste 180 documente + gratuit 145 documente si software gratuit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.