Reducere!

Kit DPIA GDPR Evaluare Impact Asupra Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP + software gratuit

1.500 lei 1.200 lei

Kit GDPR DPIA Evaluarea Impactului Asupra Datelor Personale reprezintă instrumentul care nu trebuie să lipsească niciunei organizații care dorește să respecte legislația protecției datelor și să evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate în format editabil, având în componența sa un instrumentele necesare pentru efectuarea Evaluarilor de impact asupra datelor personale – DPIA conform Art. 35 din GDPR. In pachet sunt incluse Procedura de realizare a evaluării, Instrumentul – Formular de realizare a evaluării, Jurnalul evaluărilor de impact și ghidurile de realizare oferite de Grupul de lucru WP29.

Gratuit Va oferim o aplicatie de realizare evaluare si analiza de impact asupra datelor personale!

La acest KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.

Descriere

Tool Kit GDPR DPIA evaluare impact asupra datelor personale este un cumul de documente furnizate în format editabil XLS, DOC, prezentate în limba română, fiind completate demonstrativ și evidențiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc să își alinieze modul de lucru și prelucrarea a datelor pesonale, în conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implementând astfel un importat set de măsuri tehnice și organizatorice solicitate de GDPR și în conformitate cu Decizia nr. 174/2018 emisa de Autoritatea de supraveghere ANSPDCP.

La achiziționarea acestui KIT veți primi GRATUIT  Pachetul INFORMATIV GDPR ce conține 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomandări, infografice GDPR.


Tot GRATUIT vă oferim un Software de realizare a Evaluarii de impact asupra confidentialitatii datelor cu caracter personal. Acest program este menit sa indrume auditorii in crearea si demonstrarea conformitatii cu politica si prevederile GDPR. Acesta ajuta organizatiile la realizarea corecta a analizei impactului asupra confidentialitatii datelor cu caracter personal detinute si procesate. Programul este pus la dispozitie cu titul Gratuti, sub forma unei aplicatii  cu extensia .EXE, care opereaza offline, care nu necesita conectare la internet si are un minim de cerinte de functionare: platforma Windows 7 -32biti, Ram: 2 GB.

Atenție: Programul oferit NU implică costuri ascunse sau abonamente lunare și este în limba română.


Pentru a să sprijini, echipa de specialiști GDPR vă pune la dipoziție setul de instrumente necesare pentru realizare evaluării de impact DPIA  (politica, procedura, formular, raportul privind analiza impactului, soft de realizare evaluare de impact, etc) împreună cu instrucțiuni și sfaturi practice, șabloanele si alte evaluari DPIA completate ca exemplu, pentru a vă ajuta să înțelegeti ce trebuie realizat pentru a desfășura o evaluare de imact conform prevederilor GDPR și prevederilor Deciziei 174/2018 emise de ANSPDCP.

 

Kit GDPR DPIA Evaluarea Impactului Asupra Datelor Personale reprezintă instrumentul care nu trebuie să lipsească niciunei organizații care dorește să respecte legislația protecției datelor și să evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate în format editabil, având în componența sa un instrumentele necesare pentru efectuarea Evaluarilor de impact asupra datelor personale – DPIA conform Art. 35 din GDPR. In pachet sunt incluse Procedura de realizare a evaluării, Instrumentul – Formular de realizare a evaluării, Jurnalul evaluărilor de impact și ghidurile de realizare oferite de Grupul de lucru WP29.

Kit GDPR DPIA Evaluare de impact Asupra Datelor Personale a fost realizat de către o echipă specializată, cu un nivel avasat de exertiză în domeniul protecției datelor cu caracter personal la nivel european, în domeniu juridic și it, alături de traineri specializați cu o vastă experiență profesională. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri și testimoniale pozitive din partea organizațiilor care le-au implementat.

Prețul produsului reflectă nivelul de expertiză al autorilor.


NOU: Pentru clienții care achizitionează Setul complet sau minim 2 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar dacă veți avea nevoie de un document suplimentar, în cel mai scurt timp, îl vom realiza/revizui și trimite prin e-mail.

ATENȚIE: Chiar dacă pe piata există și alte KIT-uri GDPR care conțin documente preluate din Kiturile dezvoltate de compania noastră, datorită nivelului de expertiză și a modului în care acestea au fost gândite, doar noi suntem în măsură să vă putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect și conform cu GDPR, avantajul de care veți beneficia fiind faptul că noi avem o imagine de ansamblu asupra documentației si a intregului proces, așa cum a fost ele concepute!

BONUS SUPLIMENTAR: Pentru a întelege mai ușor procesul de conformare la Regulamentul General pentru Protecția Datelor, am conceput și vă oferim GRATUIT schema de implementare a GDPR!

Important: După efectuarea plății, produsul va fi disponibil imediat pentru descărcare.

Kit GDPR DPIA Evaluare de Impact Asupra Datelor Personale este extras din TOOLKIT GDPR COMPLET – ISBN 978-973-0-28082-1

În urma multiplelor solicitări venite din partea cursanților de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protecția datelor personale) desfășurate împreuna cu Catedra Onorifică Internațională ”Jean Bart” – realizată împreună cu Academia Română în 2012, a solicitărilor clienților noștri care au dorit informații despre conformitatea la GDPR, datorită gradului de satisfacție ridicat al clienților pe care i-am asistat și cărora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni în sprijinul companiei / instituției dumneavoastre, am realizat acest Kit Implementare GDPR – set de documente – menit să susțină activitatea organizației în procesul de aliniere la prevederile GDPR, fapt ce va demonstra intreprinderea de măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal și totodată obținerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evitând expunerea organizației la sancțiuni financiare și de imagine majore.  

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Acest Kit GDPR DPIA evaluare impact asupra datelor personale a fost realizat pentru a sprijini activitatea organizațiilor care doresc să își păstreze conformitatea la GDPR, care din lipsă de timp și a faptului că data de 25 Mai 2018 a fost depășită și toate organizațiile care procesează date cu caracter personal trebuie să:

  • să aibă desemnat un DPO
  • să întocmească documentație justificativă pentru datele personale prelucrate
  • să țină legătura cu Autoritatea de supraveghere – să consilieze noii angajați
  • să revizuiască clauzele de confidențialitate din contractele de muncă, de prestari servicii, etc


Continut Kit GDPR DPIA evaluare de impact asupra datelor personale

  • Politica DPIA Evaluare impact asupra datelor personale
  • Procedura DPIA Evaluare impact asupra datelor personale
  • Raport DPIA Evaluare impact asupra datelor personale
  • Formular – Metodolgie DPIA – pentru realizarea evaluari de impact
  • Jurnal DPIA – Evaluare de impact asupra datelor personale conform cu decizia 174 ANSPDCP și Art. 35 din GDPR
  • GHID PRACTIC DPIA Orientări și pași practici privind desfășurarea evaluărilor de impact asupra protecției datelor personale DPIA
  • Exemple de evaluari DPIA completate – engleza/romana
  • UE WP 248 Ghid DPIA – romana
  • UE WP 248 Ghid DPIA – engleza

Gratuit: Program de realizare Evaluare de impact asupra confidentialiatii datelor personale, prezentat in limba romana si fara limitari (Windows, Linux, Macos).

 

Continut pachet gratuit – Pachet INFO – 145 fisiere

Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras

Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea datelor personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016 1250 UE – Scutul de confidențialitate UE SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200 2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular anuntare incident securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere alte cazuri
ANSPDCP – model plangere drept de acces
ANSPDCP – model plangere drept interventie
ANSPDCP – model plangere drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orientări privind aplicarea și stabilirea unor amenzi administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul european de conduita FEDMA
Documente EU – comertul electronic
Documente EU – comunicarile nesolicitate de marketing
Documente EU – conceptul de data cu caracter personal
Documente EU – definitia consimtamantului
Documente EU – exceptiile de la obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – includerea dreptului la protectia datelor in catalogul drepturilor fundamentale
Documente EU – interesul legitim
Documente EU – limitarea scopului
Documente EU – notificarea incidentelor de securitate a datelor
Documente EU – obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – prelucrarea datelor personale in context de munca
Documente EU – principiul responsabilitatii
Documente EU – privind datele de evaluare a angajatilor
Documente EU – protectia datelor copiilor
Documente EU – publicitatea comportamentala
Documente EU – relatiile sociale online
Documente EU – serviciile de autentificare online
Documente EU – stocarea datelor de trafic in scop de facturare
Documente EU – supravegherea comunicatiilor electronice la locul de munca
Documente EU – supravegherea video
Documente EU – tehnicile de anonimizare
Documente EU – termenii de operator de date si persoana imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi


Aplicabiltiatea Kitului GDPR

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

 

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Puteți descărca o parte din fișiere incluse în kiturile GDPR pentru a vă face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar vă rugam să întelegeți aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost șterse sau înlocuite pentru a proteja aceste documente.

Conținutul prezentelor materiale și/sau a șabloanelor, ghidurilor și a altor materiale conținute de prezentul cumul de documente, nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria răspundere, Euro Market Solutions srl neasumându-și în niciun fel răspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, încluzand, dar fără a se limita la sancțiuni din partea autorităților sau pretenții din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a vă asigura că documentul final utilizat va respecta cerințele legale.

Dacă considerați că nu sunteți fermi convinși de materialul final, vă recomandăm consultarea unui specialist în domeniul GDPR, anterior utilizării acestui document. Sunați chiar acum la 0752 404 328 sau consultați siteul dedicat www.EuroMarket.ro

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit DPIA GDPR Evaluare Impact Asupra Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP + software gratuit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.