Reducere!

Kit DPIA GDPR Evaluarea Impactului asupra Protectiei Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP + software gratuit

1.700 lei 1.500 lei

Kit GDPR DPIA Evaluarea Impactului Asupra Protec╚Ťiei Datelor Personale reprezint─â instrumentul care nu trebuie s─â lipseasc─â niciunei organiza╚Ťii care dore╚Öte s─â respecte legisla╚Ťia protec╚Ťiei datelor ╚Öi s─â evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate ├«n format editabil,┬áav├ónd ├«n componen╚Ťa sa un instrumentele necesare pentru efectuarea Evaluarilor de impact asupra datelor personale – DPIA conform Art. 35 din GDPR. In pachet sunt incluse Procedura de realizare a evalu─ârii, Instrumentul – Formular de realizare a evalu─ârii, Jurnalul evalu─ârilor de impact ╚Öi ghidurile de realizare oferite de Grupul de lucru WP29.

Gratuit Va oferim o aplicatie de realizare evaluare si analiza de impact asupra datelor personale!

La acest KIT ve╚Ťi primi GRATUIT┬á Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.

Descriere

Kit DPIA GDPR Evaluarea Impactului asupra Protectiei Datelor Personale┬áeste un cumul de documente furnizate ├«n format editabil XLS, DOC, prezentate ├«n limba rom├ón─â, fiind completate demonstrativ ╚Öi eviden╚Ťiate zonele care trebuie completate, toolkitul fiind adresat companiilor care doresc s─â ├«╚Öi alinieze modul de lucru ╚Öi prelucrarea a datelor pesonale, ├«n conformitate cu Regulamentul European 679/2016, implement├ónd astfel un importat set de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice solicitate de GDPR ╚Öi ├«n conformitate cu Decizia nr. 174/2018 emisa de Autoritatea de supraveghere ANSPDCP.

La achizi╚Ťionarea produsului Kit DPIA GDPR Evaluarea Impactului asupra Protectiei Datelor Personale ve╚Ťi primi GRATUIT┬á Pachetul INFORMATIV GDPR ce con╚Ťine 145 documente legislative, formulare, ghiduri, opinii, recomand─âri, infografice GDPR.


Tot GRATUIT, vă oferim un Software de realizare a Evaluarii de impact asupra confidentialitatii datelor cu caracter personal. Acest program este menit sa indrume auditorii in crearea si demonstrarea conformitatii cu politica si prevederile GDPR. Acesta ajuta organizatiile la realizarea corecta a analizei impactului asupra confidentialitatii datelor cu caracter personal detinute si procesate. Programul este pus la dispozitie cu titul Gratuti, sub forma unei aplicatii  cu extensia .EXE, care opereaza offline, care nu necesita conectare la internet si are un minim de cerinte de functionare: platforma Windows 7 -32biti, Ram: 2 GB.

Aten╚Ťie: Programul oferit NU┬áimplic─â costuri ascunse sau abonamente┬álunare ╚Öi este ├«n limba rom├ón─â.


Ce este DPIA Evaluarea impactului privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal

DPIA Evaluarea impactului privind protec╚Ťia datelor cu caracter personal este un instrument care sprijin─â organiza╚Ťiile s─â identifice ╚Öi s─â reduc─â riscurile asupra confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor cu caracter personal angrenate pre activit─â╚Ťile de procesare curente sau noi, de sistemele exitente sau noi.

Pentru a autoriza o procesare nou─â care vizeaz─â date cu caracter personal, trebuie efectu─â o evaluare de impact DPIA ├«naintea ├«nceperii proces─ârii. Se efectueaz─â DPIA pentru a identifica riscurile, apoi remodela procesarea vizat─â astfel ├«nc├ót riscurile s─â fie eliminate sau reduse la minim. ├Än anumite siuta╚Ťii va fi necesar s─â consulta╚Ťi Autoritatea de supraveghere ANSPDCP pentru a aviza procesare. Bine├«n╚Ťeles c─â ╚Öi DPO-ul Responsabilul cu protec╚Ťia datelor din cadrul organiza╚Ťiei trebuie s─â ├«╚Öi exprime avizul pentru prelucrarea dorit─â

Evaluarea impactului DPIA se realizeaza la nivel organiza╚Ťional, prin identificarea ╚Öi auditarea activit─â╚Ťilor de procesare existente, av├ónd ca scop sum sunt afectate sau pot fi compromise datele procesate de fiecare proces ├«n parte, pentru a se asigura confiden╚Ťialitatea ╚Öi securitatea datelor cu caracter persoanal de╚Ťinute, colectate ╚Öi procesate.

Obiectivele principale vizate de Evaluarea de impact DPIA sunt urm─âtoarele:

  • identificarea riscurilor ╚Öi efectelor rezultate ├«n cazul desf─â╚Öur─ârii activit─â╚Ťii de procesare propuse;
  • evaluarea nivelului de securitate ╚Öi protec╚Ťie utilizat, precum ╚Öi a m─âsurilor necesare pentru diminuarea sau eliminarea riscurilor poten╚Ťiale identificate;
  • asigurarea conformit─â╚Ťii la prevederile impuse de instructiunile trasate de Autoritatea de supraveghere ╚Öi legisla╚Ťia din domeniul protec╚Ťie datelor cu caracter personal (confidentialitate si securitatea acestora).

Pentru a s─â sprijini,┬áechipa de speciali╚Öti GDPR┬áv─â pune la dipozi╚Ťie┬ásetul de instrumente necesare pentru realizare evalu─ârii de impact DPIA┬á┬á(politica, procedura, formular, raportul privind analiza impactului, soft de realizare evaluare de impact, etc) ├«mpreun─â cu┬áinstruc╚Ťiuni ╚Öi sfaturi practice, ╚Öabloanele si alte evaluari DPIA completate ca exemplu, pentru a v─â ajuta s─â ├«n╚Ťelegeti ce trebuie realizat pentru a┬ádesf─â╚Öura o evaluare de imact conform prevederilor GDPR ╚Öi prevederilor Deciziei 174/2018 emise de ANSPDCP.

 

Kit DPIA GDPR Evaluarea Impactului Asupra Protec╚Ťiei Datelor Personale reprezint─â instrumentul care nu trebuie s─â lipseasc─â niciunei organiza╚Ťii care dore╚Öte s─â respecte legisla╚Ťia protec╚Ťiei datelor ╚Öi s─â evite amenzi semnificative, fiind compus din documente practice precompletate ├«n format editabil,┬áav├ónd ├«n componen╚Ťa sa un instrumentele necesare pentru efectuarea Evaluarilor de impact asupra datelor personale – DPIA conform Art. 35 din GDPR. In pachet sunt incluse Procedura de realizare a evalu─ârii, Instrumentul – Formular de realizare a evalu─ârii, Jurnalul evalu─ârilor de impact ╚Öi ghidurile de realizare oferite de Grupul de lucru WP29.

Kit DPIA GDPR Evaluarea Impactului Asupra Protec╚Ťiei Datelor Personale a fost realizat de c─âtre o echip─â specializat─â, cu un nivel avasat de┬áexertiz─â ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu caracter personal la nivel european, ├«n domeniu┬ájuridic ╚Öi it, al─âturi de┬átraineri specializa╚Ťi cu o vast─â experien╚Ť─â profesional─â. Toolkiturile GDPR s-au bucurat de aprecieri ╚Öi testimoniale pozitive din partea organiza╚Ťiilor care le-au implementat.

Pre╚Ťul produsului reflect─â nivelul de expertiz─â al autorilor.


Faceti economie! chiar astazi! Utilizati acest Kit GDPR realizat de Euro Market Solutions

Implementati chiar astazi masurile necesare impuse de  GDPR si legislatia privind protectiei datelor cu caracter personal!

Kiturile GDPR de documente, registre si sabloane elaborate de compania noastra va ofera documentatia necesara pentru a implementa intern cerintele impuse de GDPR.

Astfel puteti economisi onorariul consultantilor de specialitate, iar echipa organizatiei dvs. va personaliza si adapta documentatia pentru specificul activitatii pentru implementarea interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


NOU: Suplimentar, expertiza specialistilor nostri va sta la dispozitie pentru a va oferi acest Kit GDPR intr-o formula adaptata si personalizata impreauna cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor si infastructurii IT
  • identificarea fluxurilor de date
  • cartografierea datelor din organizatie
  • masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru conformitate
  • elaborare de politici si proceduri interne
  • documentatia persoanlizata si adaptata la specificul organizatiei si activitatii dvs.
  • registrul de evidenta al operatiunilor de procesare a datelor personale completat
  • instruirea personalului
  • asigurarea consultantei de specialiate din domeniul protectiei datelor personale
  • asigurarea pozitiei de DPO Responsabil cu protectia datelor
  • asistenta, verificari periodice si mentenanta post implementare
  • asistenta in caz de brese sau incidente de securitate asupra datelor personale
  • asistenta in caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP
  • asistenta si desfasurare investigatie in caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturi persoane fizice

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!
Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a demara procesul de implementare GDPR in organizatia dvs.

Incepand cu luna Iulie 2019, Autoritatea de supraveghere din Romania, A.N.S.PD.C.P.  a aplicat sanctiuni prin amenzi pe care le-a facut publice: 130.000 euro unei banci, 15.000 euro unui hotel, 3.000 euro unui site care oferea produse GDPR.

Autoritatea a programat si demarat aproape 400 de controale inopinate la entitatile publice si private in care vor si au fost verificate masurile intreprinse, modul in care se realizeaza procesare si este asigurat protectia si confidentialitatea datelor detinute conform Procedurii de efectuare a investigatiilor nr. 161/09.10.2018 si in baza Legii 190/2018

interna a masurilor necesare pentru a obtine un grad satisfacator de conformitate la prevederile impuse de GDPR.


Va prezentam in continuare prevederile din Regulamentul EU 679/2016

(78) Protectia drepturilor si libertatilor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal necesita adoptarea de masuri tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru a se asigura indeplinirea cerintelor din prezentul regulament. Pentru a fi in masura sa demonstreze conformitatea cu prezentul regulament, operatorul ar trebui

  • sa adopte politici interne si
  • sa puna in aplicare masuri care sa respecte in special principiul protectiei datelor incepand cu momentul conceperii si cel al protectiei implicite a datelor.

NOU: Pentru clientii care achizitioneaza minim 3 Kituri GDPR, oferim suport la implementarea documentelor, iar daca veti avea nevoie de un document suplimentar, in cel mai scurt timp, il vom realiza/revizui si trimite prin e-mail. 

ATENTIE: Chiar daca pe piata exista si alte KIT-uri GDPR care contin documente preluate din Kiturile noastre, datorita nivelului de expertiza si modului in care acestea au fost gandite, doar noi va putem oferi suportul necesar pentru a le implementa corect si conform cu GDPR, avantajul de care veti beneficia fiind faptul ca noi avem o imagine de ansamblu asupra documentatiei si a intregului proces

Nu v─â l─âsa╚Ťi prad─â celor ce v─â vor aborda sub premiza ca va ofera doar strictul necesar pentru a evita birocratia.

Procesul de implementare GDPR┬áimplic─â adoptarea ╚Öi stabilirea m─âsurilor tehnice ╚Öi organizatorice adecvate impuse de GDPR, identificarea, cartografierea ╚Öi eviden╚Ťa opera╚Ťiunilor de prelucrare, precum, stabilirea politicilor ╚Öi procedurilor interne, precum ╚Öi realizarea Evalu─ârilor de Impact DPIA in anumite situatii.

Conformarea superficial─â la prevederile GDPR poate masca hibe ╚Öi vulnerabilit─â╚Ťi care s─â v─â plaseze organiza╚Ťia ├«n spectrul sanc╚Ťion─ârii cu amend─â contraven╚Ťional─â ╚Öi m─âsuri drastice precum suspendarea activit─â╚Ťilor de prelucrare, practic a activit─â╚Ťii organiza╚Ťiei.

Din acest motiv trebuie s─â v─â g├óndi╚Ťi c├ót valoreaz─â activitatea ╚Öi organiza╚Ťia pe care o reprezenta╚Ťi, pentru ca dac─â ve╚Ťi aborda un kit de implementare de 500 lei sau servicii de aliniere de 1.000 lei, s-ar putea s─â v─â trezi╚Ťi doar cu banii da╚Ťi ╚Öi ni╚Öte documente insuficiente.┬á

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR.

Important: Dup─â efectuarea pl─â╚Ťii, produsul┬áva fi disponibil┬áimediat pentru desc─ârcare.

Kit GDPR DPIA Evaluare de Impact Asupra Protec╚Ťiei Datelor Personale este extras din TOOLKIT GDPR COMPLET – ISBN 978-973-0-28082-1

├Än urma multiplelor solicit─âri venite din partea cursan╚Ťilor de la cursurile de formare ca DPO (Responsabil cu protec╚Ťia datelor personale) desf─â╚Öurate ├«mpreuna cu Catedra Onorific─â Interna╚Ťional─â ÔÇŁJean BartÔÇŁ – realizat─â ├«mpreun─â cu Academia Rom├ón─â ├«n 2012, a solicit─ârilor clien╚Ťilor no╚Ötri care au dorit informa╚Ťii despre conformitatea la GDPR, datorit─â gradului de satisfac╚Ťie ridicat al clien╚Ťilor pe care i-am asistat ╚Öi c─ârora le-am implementat direct GDPR, pentru a veni ├«n sprijinul companiei / institu╚Ťiei dumneavoastre, am realizat acest Kit┬áImplementare GDPR┬á– set de documente┬á– menit s─â┬ásus╚Ťin─â activitatea organiza╚Ťiei ├«n procesul de aliniere la prevederile GDPR, fapt ce va┬ádemonstra intreprinderea de m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate pentru protec╚Ťia datelor cu caracter personal ╚Öi totodat─â┬áob╚Ťinerea unui grad conformitate sporit la prevederile Regulamentului European 679/2016 – GDPR, astfel evit├ónd expunerea organiza╚Ťiei la sanc╚Ťiuni financiare ╚Öi de imagine majore.┬á┬á

Adoptarea si conformitatea la prevederile GDPR sunt parte a legislatiei adoptate si de Romania, prevazand pentru cei care vor intra in contact cu Date cu Caracter Personal, sa detina si sa demonstreze anumite capacitati si abilitati care pot fi acumulate si dovedite in mod indirect prin frecventarea unor cursuri de INFORMARE SI SPECIALIZARE.

ANSPDCP recomanda ca toate companiile si institutiile publice care prelucreaza date cu caracter personal sa aiba desemnat un DPO Ofiter / Responsabil cu protectia datelor care are rolul de a tine o evidenta clara a fluxurilor de date in companie, sa raspunda cererilor persoanelor vizate si sa supervizeze conformitatea organizatiei cu legile privind protectia datelor personale.

Acest Kit GDPR DPIA Evaluare impact asupra protec╚Ťiei datelor personale┬áa fost realizat pentru a sprijini activitatea organiza╚Ťiilor care doresc s─â ├«╚Öi p─âstreze conformitatea la GDPR, care din lips─â de timp ╚Öi a faptului c─â data de 25 Mai 2018 a fost dep─â╚Öit─â ╚Öi toate organiza╚Ťiile care proceseaz─â date cu caracter personal trebuie s─â:

  • s─â aib─â desemnat un DPO
  • s─â ├«ntocmeasc─â documenta╚Ťie justificativ─â pentru datele personale prelucrate
  • s─â ╚Ťin─â leg─âtura cu Autoritatea de supraveghere – s─â consilieze noii angaja╚Ťi
  • s─â revizuiasc─â clauzele de confiden╚Ťialitate din contractele de munc─â, de prestari servicii, etc


Continut Kit GDPR DPIA evaluare de impact asupra datelor personale

  • Politica DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – 18 pagini
  • Procedura DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – 22 pagini
  • Raport DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – v1 – 13 pagini
  • Raport DPIA Evaluare┬áimpact┬áasupra datelor personale – v2 – 19 pagini
  • Chestionar Threshold – Formular – Metodolgie DPIA – excel – 150 linii
  • Jurnal DPIA –┬áEvaluare de impact asupra datelor personale conform cu decizia 174 ANSPDCP ╚Öi Art. 35 din GDPR
  • GHID PRACTIC DPIA Orient─âri ╚Öi pa╚Öi practici privind desf─â╚Öurarea evalu─ârilor de impact asupra protec╚Ťiei datelor personale DPIA (pdf) – 108 pagini
  • Exemple de evaluari DPIA completate (pdf/engleza) – 8 documente
  • UE WP 248 Ghid DPIA – romana
  • UE WP 248 Ghid DPIA – engleza

 

BONUS SUPLIMENTAR: Schema de implementare a GDPR 

Gratuit: Program de realizare Evaluare de impact asupra confidentialiatii datelor personale, prezentat in limba romana si fara limitari (Windows, Linux, Macos).

 

Continut pachet gratuit –┬áPachet INFO – 145 fisiere

Afis Informare Angajati – Clienti – GDPR
DPO Organigrama Externalizat
DPO Organigrama Intern
Info – Atributii DPO, Operator, Imputernicit
Info – salarizare DPO
Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR
Training Curs Initiere in GDPR – Extras

Masuri tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR
Text original cu cuprins – Legea 190 2018 privind aplicarea Regulamentului European 679 din 2016
Text original cu cuprins – Regulament European 679 din 2016 – GDPR
ANSPDCP decizia 174/2018 Cand trebuie efectuata DPIA
ANSPDCP Procedura Control si Investigatii 2018

Legea 129 2018 organizare ANSPDCP
Legea 365 Comertul electronic
Legea 365 Norme metodologice la Legea 365 din 2002
Legea 506 Prelucrarea datelor personale si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice
Legea 677 – abgrogata
Legea 682 Ratificarea Conventiei pentru protejarea persoanelor fata de prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal

Model Politici Google
Comunicare 07 CE
Deciza 2016 1250 UE – Scutul de confiden╚Ťialitate UE SUA
Decizia 2001 497 CE
Decizia 2004 915 CE
Decizia 2010 87 UE

ANSPDCP – clauze standard ro – decizie 167
ANSPDCP – decizie cod conduita
ANSPDCP – Decizie nr 200 2015
ANSPDCP – DPO Notificari securizat online
ANSPDCP – Exemplu de Notificare Autoritate de supraveghere
ANSPDCP – Formular plangeri RGPD
ANSPDCP – formular anuntare incident securitate
ANSPDCP – Model raportate Brese securitate
ANSPDCP – model plangere alte cazuri
ANSPDCP – model plangere drept de acces
ANSPDCP – model plangere drept interventie
ANSPDCP – model plangere drept opozitie

Documente EU wp242 en – data portability
Documente EU wp242 ro – intrebari frecvente
Documente EU wp243 ro – DPO
Documente EU wp244 en – Identifying a controller or processors lead
Documente EU wp245 ro – EU USA Privacy Shield
Documente EU wp248 en – DPIA
Documente EU wp250 en – Personal data breach
Documente EU wp250 en – Personal data breach – rev01
Documente EU wp251 en – Automated individual decision making
Documente EU wp253 en – Administrative fines
Documente EU wp253 ro – Orient─âri privind aplicarea ╚Öi stabilirea unor amenzi administrative
Documente EU wp253 ro – Amenzi
Documente EU wp259 en – Consimtamant
Documente EU wp260 en – Transparenta

Documente EU – amprentarea
Documente EU – codul european de conduita FEDMA
Documente EU – comertul electronic
Documente EU – comunicarile nesolicitate de marketing
Documente EU – conceptul de data cu caracter personal
Documente EU – definitia consimtamantului
Documente EU – exceptiile de la obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – includerea dreptului la protectia datelor in catalogul drepturilor fundamentale
Documente EU – interesul legitim
Documente EU – limitarea scopului
Documente EU – notificarea incidentelor de securitate a datelor
Documente EU – obtinerea consimtamantului pentru cookies
Documente EU – prelucrarea datelor personale in context de munca
Documente EU – principiul responsabilitatii
Documente EU – privind datele de evaluare a angajatilor
Documente EU – protectia datelor copiilor
Documente EU – publicitatea comportamentala
Documente EU – relatiile sociale online
Documente EU – serviciile de autentificare online
Documente EU – stocarea datelor de trafic in scop de facturare
Documente EU – supravegherea comunicatiilor electronice la locul de munca
Documente EU – supravegherea video
Documente EU – tehnicile de anonimizare
Documente EU – termenii de operator de date si persoana imputernicita

Plus 71 de INFOGRAFICE
NOU: Procedura Control ANSPDCP 2018
NOU: Schema procesului de IMPLEMENTARE GDPR in 30 de pasi


Aplicabiltiatea Kit DPIA GDPR Evaluarea Impactului Asupra Protec╚Ťiei Datelor Personale

Acest produs GDPR se aplica pentru administatie publica, unitati de invatamant publice sau private (cresa, gradinita, scoala, liceu, colefgiu, facultate, universitate, academie, etc), UAT, primarie, bisericii, companii de paza si protectie, unitati sanitare (analize, clinica, spital, cabinet, etc), institutii guvernamentale, magazine online, intreprinderi mici, corporatii, cabinete contabile, companii de resurse umane, companii de energie, servicii salubritate, catv, telecomunicatii, it, suport tehnic, organiatii nonguvernamentala, fundatie, companie de retail, magazin, Gym, Sala de fitness, sala forta, cabinet medical, cabinet stomatologic, cabinet veterinar, agentie turism, agentie imobiliara, companie de constructii, hotel, pensiune, restaurant, bar, cafenea, club, arhitect, contabil, etc.

Deviza Kiturilor GDPR – CALITATE, NU CANTITATE

Pute╚Ťi desc─ârca o parte din fi╚Öiere incluse ├«n kiturile GDPR pentru a v─â face o imagine de ansamblu asupra materialului furnizat, dar v─â rugam s─â ├«ntelege╚Ťi aspectul ca din materialele demonstrative anumite segmente sau cuvinte din textul original au fost ╚Öterse sau ├«nlocuite pentru a proteja aceste documente.

Con╚Ťinutul prezentelor materiale ╚Öi/sau a ╚Öabloanelor, ghidurilor ╚Öi a altor materiale con╚Ťinute de prezentul cumul de documente, nu reprezint─â o consulta╚Ťie juridic─â ├«n sensul Legii nr. 51/1995.

Completarea acestor documente se va face pe propria r─âspundere, Euro Market Solutions srl neasum├óndu-╚Öi ├«n niciun fel r─âspunderea pentru eventualele prejudicii care pot aparea ca urmare a folosirii acestor documente, ├«ncluzand, dar f─âr─â a se limita la sanc╚Ťiuni din partea autorit─â╚Ťilor sau preten╚Ťii din partea altor persoane.

Documentele sunt menite să fie un punct de pornire pentru crearea propriilor documente, verificate în prealabil pentru respectarea legislatiei incidente și a standardelor de calitate.

Prin urmare, este responsabilitatea dvs. de a v─â asigura c─â documentul final utilizat va respecta cerin╚Ťele legale.

Dac─â considera╚Ťi c─â nu sunte╚Ťi fermi convin╚Öi de materialul final, v─â recomand─âm consultarea unui specialist ├«n domeniul GDPR, anterior utiliz─ârii acestui document.┬áSuna╚Ťi chiar acum la 0752 404 328 sau consulta╚Ťi siteul dedicat www.EuroMarket.ro

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit DPIA GDPR Evaluarea Impactului asupra Protectiei Datelor Personale conform Art. 35 GDPR si deciza 174 ANSPDCP + software gratuit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.