Reducere!

Audit de conformitate si Certificat de conformitate GDPR Compliant – audit anual

3.750 lei 2.500 lei

Realizarea unui Audit de conformitate GDPR vine în spijinul organizației pentru a evita riscurile la care se expune aceasta și anume operațional, reputațional, de sancțiune.

Utilitatea Certificatului de conformitate GDPR prin afișarea acestuia aduce un plus de valoare și credibilitate al organizației, atât în rândul clienților cât și al partenerilor de afaceri.

Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a certifica conformitatea procesului de implementare GDPR in organizatia dvs.

Stoc epuizat

Descriere

Toate organizațiile care procesează date cu caracter personal trebuie să se alinieze, să seconformeze prevederilor GDPR sau să devină “GDPR Compliant”  – adică să implementeze măsuri tehnice si organizatorice adecvate prin care se respectă prevederile impuse de GDPR – Regulamentul (UE) european de protecție a datelor cu caracter personal 2016/679 și al Legii 190/2018.

Implementarea GDPR în activitatea majorităților organizațiilor este o provocare și o obligație datorită procesării datelor cu caracter personal ale angajaților și clienților. Pentru a evita realizarea neconformă a documentației, modificarea neadecvată a proceselor de lucru și investiții nejustificate, vă recomandăm să realizați un Audit de Conformitate GDPR, astfel vă sfătuim să apelați la expertiza specialiștilor GDPR ai EuroMarket – o companie cu experiență din 2014 în implementarea procedurilor operaționale, legale și tehnice în ceea ce privește alinierea și implementarea GDPR în companii private mari și organizații guvernamentale.

Serviciile de consultanță vor fi asigurate pentru analiza și evaluarea riscurilor pentru toate resursele organizației care vor fi necesare să fie luate in considerare.

Totodata, realizarea unui Audit de conformitate GDPR vine în spijinul organizației pentru a evita riscurile la care se expune aceasta și anume operațional, reputațional, de sancțiune.

Efectuarea unui Audit de conformitate GDPR demonstreaza un nivel adecvat de responsabilitate a Operatorului fata de datele cu caracter personal procesate si detinute, in conformitate cu prevederile Art. 24 din GDPR.

In funcție de rezultatele analizei și evaluării riscurilor se vor determina masurile si cerințele necesare pentru implementarea și menținerea gradului de conformitate al organizației la Regulamentul 679/2016 si Legea 190/2018.

In urma Auditului de conformitate GDPR realizat vă vom oferi un Raport de conformitate la GDPR și recomandările aferente pentru a creste gradul de conformitate (dacă este cazul) și Certificatul de conformitate GDPR ce are o valabilitate de 12 luni.

Hai sa evaluam impreuna nivelul de conformitate GDPR al organizatiei tale!

Prin urmare puteti sa comandati acest serviciu online sau ne contactati telefonic la 0752 404 328 sau prin e-mail la office@euromarket.ro pentru a serviciile de consultanta necesare demararii unui Audit de conformitate si Certificat de conformitate GDPR Compliant.

 

Cum se desfășoară Auditul de conformitate la GDPR

După încheierea contractului, o persoană delegată din cadrul organizației dvs., împreună cu echipa noastră de specialiști GDPR (procedural, legal, IT) vor demara un audit pentru a releva nivelul de conformitate al organizației vizate.

In cadrul procesului de Audit de conformitate GDPR vor fi incluse auditarea al structurii, conținutului și modulului de implementare al următoarelor documente / componente:

  • Fluxurile si procesele care angrenează date personale identificate de operator
  • Activitățile de procesare, modul de cartografiere și baza de procesare (maxim 30 activitati)
  • Masuri tehnice si organizatorice implementate de operator
  • Inventarul datelor personale si modul de gestiune
  • Modul de manipulare date cu caracter personal: păstrare, acces, consimțăminte, legalitate prelucrare, jurnalizare, minimizare, pseudonimizare, distrugere date
  • Modul de obținere a consimțământului
  • Notificările către angajați, utilizatori site, parteneri și clienții organizației
  • Modul de informare cu privire la monitorizarea audio / video / gps / i-net / wifi
  • Documentele (acte adiționale/clauze de confidențialitate) încheiate cu partenerii și clienții
  • Documentele (acte adiționale/clauze de confidențialitate/informări/consimțământ) care au fost încheiate cu angajații și furnizori de servicii externalizate
  • Funcționalități ale site-ului web, Newsletter, Obținere consimțământ, Politica de confidențialitate și procesare DCP online, Politica Cookies
  • Infrastructura IT, stațiile de lucru fixe si mobile, dispozitive mobile, serverele
  • Modul de comunicare a datelor intern si extern
  • Modului de identificare si gestionare eventualele breșe si gestionarea lor
  • Politicile de confidențialitate: Politica generala DCP, Politica de protecție DCP, Politica de securitate a prelucrării DCP, Politica de securitate IT, etc
  • Politici si Procedurile interne care angrenează DCP și vizează securitatea sistemului Informatic
  • Evaluarile Interne, LIA (interes legitim) si DPIA
  • Formularistica utilizată pentru asigurarea GDPR
  • Registrele care asigura conformitatea la GDPR
  • Evaluare grad de Conștientizare și adaptare la noile politici ale personalului
  • Registre documentare activitate procesare date, breșe, anunțuri confidențialitate, DSAR, etc
  • Revizuire Formulare exercitare drepturi, acces date, etc
  • OPTIONAL: Audit sistem informatic onsite/offisite, hardware si software, propuneri de implementare pentru conformare la GDPR

Pretul prezentat vizeaza companii de talie mica si medie. Pentru nivelul corporatist sau organizatiile cu mai mult de 5 puncte de lucru pretul poate fi mai mare, urmând a fi comunicat după plasarea comenzii.

 


Certificatul de conformitate GDPR – obținerea și emiterea sa

Dacă în urma acestui Audit de conformitate GDPR se constată că operatorul Îndeplinește condițiile de conformitate din punctul nostru de vedere, vom emite  Certificatul de conformitate GDPR. Certificatul de conformitate GDPR emis de compania noastră are o valabilitate de 12 luni de la emiterea sa

Utilitatea Certificatului de conformitate GDPR prin afișarea acestuia aduce un plus de valoare și credibilitate al organizației, atât în rândul clienților cât și al partenerilor de afaceri.

Dacă în urma acestui Audit de conformitate GDPR se constată că operatorul NU îndeplinește condițiile de conformitate din punctul nostru de vedere, vom emite o serie de recomandări și un timp de implementare (30-90 zile), după care vom revizui aspectele neconforme (gratuit). Dacă nici în acest moment, operatorul nu a reușit să implementeze adecvat recomandările noastre, atunci vom emite un nou set de recomandări, iar pentru o evaluare ulterioară se va relua întreg procesul.

Costul prezentat reprezinta efectarea la distanta a Auditului de conformitate GDPR. Daca se doreste efectuarea evaluării onsite, vaă rugăm să ne contactați pentru a stabili detaliile și costurile aferente.

 

Alte servicii GDPR

NOU: Suplimentar, expertiza specialistilor GDPR ai nostri va sta la dispozitie pentru a va oferi un Kit GDPR intr-o formula adaptata si personalizata impreuna cu servicii GDPR adecvate pentru a asigura procesul de implementare GDPR, precum:

  • audit de conformitate al datelor si infastructurii IT
  • identificarea fluxurilor de date
  • cartografierea datelor din organizatie
  • masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru conformitate
  • elaborare de politici si proceduri interne
  • documentatia persoanlizata si adaptata la specificul organizatiei si activitatii dvs.
  • registrul de evidenta al operatiunilor de procesare a datelor personale completat
  • instruirea personalului
  • asigurarea consultantei de specialiate din domeniul protectiei datelor personale
  • asigurarea pozitiei de DPO Responsabil cu protectia datelor
  • asistenta, verificari periodice si mentenanta post implementare
  • asistenta in caz de brese sau incidente de securitate asupra datelor personale
  • asistenta in caz de investigatie sau solicitare informatii din partea Autoritatii de supraveghere ANSPDCP
  • asistenta si desfasurare investigatie in caz de solicitare DSAR – exercitarea drepturi persoane fizice

Nu stati pe ganduri, profitati chiar acum de expertiza specialistilor GDPR din echipa noastra!

Comandati acest produs sau utilizati informatiile de contact pentru a solicita o oferta personalizata sau pentru a certifica conformitatea procesului de implementare GDPR in organizatia dvs.

 


Instituțiile publice pot comanda acest Audit de Conformitate prin SCIAP

Pentru institutiile publice, oferim posibilitatea ca comanda ferma sa se realizeze si prin platforma națională de achiziții publice SCIAP. In acest caz va rugam sa ne comunicati si vom lista oferta cu produsele comandate de institutie in catalogul nostru de pe SICAP, urmand ca departamentul de achizitii sa initieze o solicitare de achizitie directa in sistem.

CPV 481700000-0 – Elmarcont srl CIF 18205300

Achizitie Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice

Notificare legala

Aceasta descriere precum si continutul documentelor digitale incluse in tool- kit -urile GDPR oferite de Euro Market prin Elmarcont srl sunt protejate de drepturi de autor in temeiul legii nr. 8/1996 si orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezinta contraventie. Ne rezervam dreptul de a solicita despagubiri pentru prejudiciile cauzate.

In calitate de autor, anuntam ca nu permitem reinterpretarea, reproducerea sau copierea partiala sau totala a acestei descrieri precum si a continutul documentelor, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

Pentru evitarea conflictului de interese, prin plasarea comenzii, clientul declara ca pe propria raspundere la data plasarii comenzii nu desfasoara niciun fel de activitate similara activitatilor desfasurate de Euro Market prin Elmarcont srl, incluzand, printre altele, crearea si administrarea unui site/portal/magazin/blog din domeniul legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, prestarea de servicii catre organizatii nationale sau companii private privind implementarea normelor GDPR, crearea, vanzarea sau distribuirea de documente / kituri / seturi / kituri similare prezentului material digital, organizarea de cursuri in domeniul protectiei datelor, crearea si distribuirea de continut (articole, carti, carduri de memorie, stick-uri de memorie, cd-uri, dvd-uri, materiale digitale/tiparite) in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe orice suport, gratuit sau in schimbul unei remuneratii.

Prezentele materiale digitale sunt redactate in scop informativ si nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii 51/1995. In situatia in care Euro Market prin Elmarcont srl constata existenta unui conflict de interese are dreptul sa declare rezilierea/rezolutiunea contractului, urmand ca orice utilizare ulterioara a materialului digital sau a rezultatelor acestuia sa inceteze de la data primirii declaratiei de reziliere/rezolutiune unilaterala pe e-mail.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Audit de conformitate si Certificat de conformitate GDPR Compliant – audit anual”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

S-ar putea să-ți placă și…