Reducere!

Colectie legislativa privind protectia datelor personale GDPR – legislatie conexa, ghiduri si orientari

350 lei 120 lei

Prezenta lucrare, Colectie legislativa privind protectia datelor personale – GDPR, legislatie conexa, ghiduri si orientari, este conceputa sa deserveasca personale care sunt implicate in manipularea si procesarea datelor cu caracter personal, fiind dedicat angajatilor si persoanelor desemnate pe pozitia de DPO.

Descriere

Prezenta lucrare, Colectie legislativa privind protectia datelor personale – GDPR, legislatie conexa, ghiduri si orientari, este conceputa sa deserveasca personale care sunt implicate in manipularea si procesarea datelor cu caracter personal, fiind dedicat angajatilor si persoanelor desemnate pe pozitia de DPO din

  • institutiile publice (ministere, agentii si directii, primarii, regii autonome, universitati, scoli, gradinite, spitale, etc.)
  • companiile private si organismele nonguvernamentale, precum si
  • profesionistilor din domeniu (consultanti pentru implementare GDPR, persoane care externalizeaza pozitia de DPO – Responsabil cu Protectia Datelor cu caracter personal, juristi si avocati).

Gratuit, va oferim o serie de formulare si ghiduri suplimentare (prezentate in limba romana si engleza) pentru asigurarea unui nivel adecvat de protectie si de implementare a prevederilor impuse de Regulamentul EU 679/2016 GDPR, emise de Grupul de lucru alocat de Uniunea Europeana:

  • EU – Ghiduri si recomandari – romana – 400 pagini A4;
  • EDPB – Ghiduri, Declaratii si Infomatii – engleza – 200 pagini A4;
  • Manual de legislatie europeana – romana – 200 pagini A4;
  • Formulare ANSPDCP;
  • Schema de implementare GDPR in 30 pasi;
  • Lista cu Masurile tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR.

Avantajul principal al acestui produs este reprezentat de faptul ca aveti intr-un singur loc toata suita legislativa din domeniul protectiei datelor cu caracter personal, pe care o puteti consulta in format electronic pe oricate echipamente, fara a necesita conexiune la internet, permitand cautari, navigare rapida, copierea textului, inserarea de note personale – comentarii direct pe text, extrage pagini, etc., iar daca doriti, puteti chiar sa tipariti un exemplar.

Pe parcursul celor peste 550 de pagini, autorii, avand o impresionanta experienta in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si asigurarea confidentialitatii acestora, au centralizat legislatia in vigoare din domeniu, incluzand Regulamentul EU 679/2016 – GDPR, legislatie nationala, decizii si proceduri de control, sanctionare si solutionarea petitiilor, documentatie care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca celor care doresc sa mentina un grad de conformitate la GDPR.

ISBN 978-973-0-29396-8

Materiaul poate fi comandat si prin platforma eMag.


Produsul contine 560 de pagini prezenate in format B5 si este livrat electronic in format tiparibil – PDF, alaturi de celeletate materiale, continand alte 800 pagini A4.

Instructiunile pentru descarcare le regasiti in contul de eMag, in subsolul facturii fiscale.


Notificare legala: aceasta descirere precum si continutul documentelor digitale incluse in produsele oferite de Euro Market Solutions srl sunt protejate de drepturi de autor in temeiul legii nr. 8/1996 si orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezinta contraventie. Ne rezervam dreptul de a solicita despagubiri pentru prejudiciile cauzate.

In calitate de autor, va anuntam ca nu permitem reinterpretarea, repoducerea sau copierea partiala sau totala a aceastei descieri precum si a continutul documentelor, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

Prezentele materiale digitale sunt redactat in scop informativ si nu reprezinta o consultatie juridica in sensul legii 51/1995.