Reducere!

Colectie legislativa privind protectia datelor personale – GDPR, legislatie conexa, ghiduri si orientari

350 lei 99 lei

Prezenta lucrare, Colectie legislativa privind protectia datelor personale – GDPR, legislatie conexa, ghiduri si orientari, este conceputa sa deserveasca personale care sunt implicate in manipularea si procesarea datelor cu caracter personal, fiind dedicat angajatilor si persoanelor desemnate pe pozitia de DPO.

Descriere

Prezenta lucrare, Colectie legislativa privind protectia datelor personale – GDPR, legislatie conexa, ghiduri si orientari, este conceputa sa deserveasca personale care sunt implicate in manipularea si procesarea datelor cu caracter personal, fiind dedicat angajatilor si persoanelor desemnate pe pozitia de DPO din

  • institutiile publice (ministere, agentii si directii, primarii, regii autonome, universitati, scoli, gradinite, spitale, etc.)
  • companiile private si organismele nonguvernamentale, precum si
  • profesionistilor din domeniu (consultanti pentru implementare GDPR, persoane care externalizeaza pozitia de DPO – Responsabil cu Protectia Datelor cu caracter personal, juristi si avocati).

Gratuit, va oferim o serie de formulare si ghiduri suplimentare (prezentate in limba romana si engleza) pentru asigurarea unui nivel adecvat de protectie si de implementare a prevederilor impuse de GDPR, emise de Grupul de lucru alocat de Uniunea Europeana:

  • EU – Ghiduri si recomandari – romana – 400 pagini A4;
  • EDPB – Ghiduri, Declaratii si Infomatii – engleza – 200 pagini A4;
  • Manual de legislatie europeana – romana – 200 pagini A4;
  • Formulare ANSPDCP;
  • Schema de implementare GDPR in 30 pasi;
  • Lista Masurilor tehnice si organizatorice pentru conformare la GDPR.

Avantajul principal al acestui produs este reprezentat de faptul ca aveti intr-un singur loc toata suita legislativa din domeniul protectiei datelor cu caracter personal, pe care o puteti consulta in format electronic pe oricate echipamente, fara a necesita conexiune la internet, permitand cautari, navigare rapida, copierea textului, inserarea de note personale – comentarii direct pe text, extrage pagini, etc., iar daca doriti, puteti chiar sa tipariti un exemplar. Considerăm că pentru a putea să vă puteți desfășura activitatea corespunzător, nu trebuie să vă lipseasă de pe birou pachetul cu legislatia privind protectia datelor personale.

Pe parcursul celor peste 550 de pagini, autorii, avand o impresionanta experienta in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si asigurarea confidentialitatii acestora, au centralizat legislatia in vigoare din domeniu, incluzand Regulamentul EU 679/2016 – GDPR, legislatie nationala, decizii si proceduri de control, sanctionare si solutionarea petitiilor, documentatie care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca celor care doresc sa mentina un grad de conformitate la GDPR. Consideram ca la momentul realizarii prezentei lucrari, a fost inclusa in aceasta colectie legislatia privind protectia datelor personale normativele legistative si ghidurile emise de ANSPDC si Uniunea Europeana.

Autori: Ionuț Socol si Adriana Huțuțui

ISBN 978-973-0-29396-8


Produsul contine o colectie legislativa privind protectia datelor personale prezentata in 560 de pagini dispuse in format B5 si este livrat electronic in format tiparibil – PDF, alaturi de celeletate materiale, continand alte 800 pagini A4.

 

 


Instituțiile publice pot comanda cursul prin SCIAP

Pentru institutiile publice, oferim posibilitatea ca comanda ferma sa se realizeze si prin platforma națională de achiziții publice SCIAP. In acest caz va rugam sa ne comunicati si vom lista oferta cu produsele comandate de institutie in catalogul nostru de pe SICAP, urmand ca departamentul de achizitii sa initieze o solicitare de achizitie directa in sistem.

CPV 481700000-0 – Elmarcont srl CIF 18205300

Achizitie Toolkit DPO prin SCIAP pentru Institutii Publice

 

Notificare legala

Aceasta descriere precum si continutul documentelor digitale incluse in tool- kit -urile GDPR oferite de Euro Market prin Elmarcont srl sunt protejate de drepturi de autor in temeiul legii nr. 8/1996 si orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezinta contraventie. Ne rezervam dreptul de a solicita despagubiri pentru prejudiciile cauzate.

In calitate de autor, anuntam ca nu permitem reinterpretarea, reproducerea sau copierea partiala sau totala a acestei descrieri precum si a continutul documentelor, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

Pentru evitarea conflictului de interese, prin plasarea comenzii, clientul declara ca pe propria raspundere la data plasarii comenzii nu desfasoara niciun fel de activitate similara activitatilor desfasurate de Euro Market prin Elmarcont srl, incluzand, printre altele, crearea si administrarea unui site/portal/magazin/blog din domeniul legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, prestarea de servicii catre organizatii nationale sau companii private privind implementarea normelor GDPR, crearea, vanzarea sau distribuirea de documente / kituri / seturi / kituri similare prezentului material digital, organizarea de cursuri in domeniul protectiei datelor, crearea si distribuirea de continut (articole, carti, carduri de memorie, stick-uri de memorie, cd-uri, dvd-uri, materiale digitale/tiparite) in domeniul protectiei datelor cu caracter personal pe orice suport, gratuit sau in schimbul unei remuneratii.

Prezentele materiale digitale sunt redactate in scop informativ si nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii 51/1995. In situatia in care Euro Market prin Elmarcont srl constata existenta unui conflict de interese are dreptul sa declare rezilierea/rezolutiunea contractului, urmand ca orice utilizare ulterioara a materialului digital sau a rezultatelor acestuia sa inceteze de la data primirii declaratiei de reziliere/rezolutiune unilaterala pe e-mail.